• PRO TV
  • Atunci când nu cultivă legume în grădină și nu își hrănește găinile, David Beckham face saună în mijlocul curții: „Este întotdeauna important să îți acorzi un minut și să te resetezi”

Atunci când nu cultivă legume în grădină și nu își hrănește găinile, David Beckham face saună în mijlocul curții: „Este întotdeauna important să îți acorzi un minut și să te resetezi”

Atunci când nu cultivă legume în grădină și nu își hrănește găinile, David Beckham face saună în mijlocul curții: „Este întotdeauna important să îți acorzi un minut și să te resetezi”

Se pare că lui David îi place viața la țară și petrece tot mai mult timp la casa de vacanță a familiei, în Cotswolds. Domeniul impresionant a costat nu mai puțin de 6 milioane de lire sterline, iar de aproape un an are și noi chiriași. Mai exact, păsările primite de Crăciun de David Beckham de la soția sa, Victoria.

Gallery

​Fostul fotbalist s-a apucat și de grădinărit și a cultivat varză și ceapă în grădină și are grijă să-și scoată găinile la plimbare ori de câte ori ajunge la Cotswolds.

Recent, soțul Victoriei Beckham și-a impresionat fanii de pe Instagram după ce s-a lăsat fotografiat la bustul gol, cu un prosop în jurul taliei, în curtea casei sale din Cotswolds.

Întotdeauna este important să iei un minut pentru tine și să resetezi”, a scris David Beckham pe InstaStories, mândru de noua lui achiziție. În mijlocul curții tronează acum o saună Iglucraft.

Beckham a încărcat o fotografie în care apare fără tricou, în timp ce purta purta doar un fes și un prosop în jurul talieie. „Self-care duminică ?&?”, a scris el pe Instagram, unde are peste 88,5 milioane de urmăritori. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

David Beckham face deliciul fanilor cu postările sale din curtea casei de la țară. Clipurile în care își hrănește găinile sau cultivă ceapă și varză kale au adunat milioane de vizualizări. La un moment dat, Victoria chiar a postat un mesaj amuzant la una dintre postările lui Beckham pe post de fermier: „Cine este acest om? Dați-mi soțul înapoi!”.

David și Victoria sunt căsătoriți din 1999 și au împreună patru copii: Brooklyn Beckham, 25 de ani, Romeo Beckham, 22 de ani, Cruz Beckham, 19 ani, și Harper Beckham, 13 ani.

Vorbind cu PEOPLE la evenimentul Stella Artois' Let's Do Dinner de la Cipriani din New York luna trecută, David a confirmat că relația sa cu fosta Spice Girl și creatoare de modă a fost „absolut” dragoste la prima vedere. Cuplul s-a căsătorit în iulie 1999 și a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare.

Ei bine, desigur. Era o Spice Girl și sexy și frumoasă și fermecătoare”, a spus el despre primele momente în care a cunoscut-o pe Victoria. „Apoi am aflat ce femeie puternică este”, a adăugat acesta.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni