• PRO TV
  • Verdict stupefiant! Christian Brueckner, principalul suspect în cazul Madeleine McCann și acuzat de crime sexuale, a primit decizia tribunalului

Verdict stupefiant! Christian Brueckner, principalul suspect în cazul Madeleine McCann și acuzat de crime sexuale, a primit decizia tribunalului

Verdict stupefiant! Christian Brueckner, principalul suspect în cazul Madeleine McCann și acuzat de crime sexuale, a primit decizia tribunalului

Principalul suspect în dispariția lui Madeleine McCann a fost găsit nevinovat în mai multe capete acuzare pentru crime sexuale, ceea ce înseamnă că ar putea fi eliberat chiar anul viitor.

Gallery

Christian Brueckner (47 de ani) a fost numit principalul suspect în dispariția lui Madeleine McCann, în luna iunie 2020, de către poliția germană, dar de atunci nu i-au fost aduse acuzații oficiale.

Cu toate acestea, a fost acuzat de trei violuri și două cazuri de abuz sexual contra minorilor, care au avut loc între anii 2000 și 2017 în Portugalia, aproape de stațiunea Praia da Luz, de unde Madeleine a dispărut în timp era în vacanță cu părinții ei, Kate și Gerry McCann.

În pledoaria de final, de la tribunalul din Braunschweig, avocatul lui Brueckner a dat de înțeles că singurul motiv pentru care violatorul pedofil a fost judecat a fost legătura lui cu cazul extrem de mediatizat al lui Madeleine.

Curtea a fost de acord cu argumentul avocatului și l-a declarat pe clientul acestuia nevinovat.

Decizia ar putea avea consecințe devastatoare pentru procurorii germani care vor să-l acuze pe Brueckner de dispariția lui Madeleine. Aceștia pretind că au dovezi concrete că aceasta a murit dar nu au dat alte detalii.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni