• PRO TV
  • Ce a făcut Iancu Sterp cu câteva zile înainte de nuntă. Le-a povestit totul fanilor: „Să fie într-un ceas bun”

Ce a făcut Iancu Sterp cu câteva zile înainte de nuntă. Le-a povestit totul fanilor: „Să fie într-un ceas bun”

Ce a făcut Iancu Sterp cu câteva zile înainte de nuntă. Le-a povestit totul fanilor: „Să fie într-un ceas bun”

Iancu Sterp a luat o decizie neașteptată înainte de nunta cu Denisa Coțolan. Unde a mers fiul mamei Geta?

Gallery

Iancu Sterp și Denisa Coțolan urmează să își unească destinele la sfârșitul acestei luni. Înainte de marele eveniment, mezinul familiei Sterp a luat o decizie importantă, pentru a intra cu dreptul în mariajul cu Denisa.

„Am plâns ca doi copii...” Iancu Sterp, destăinuiri sincere, înainte de nunta cu Denisa Coțolan

Nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan se apropie, au mai rămas câteva săptămâni până la marele eveniment, astfel, fratele lui Culiță Sterp a dezvăluit, de față cu viitoarea lui soție, că a mers să se spovedească, căci așa se face înainte de nuntă.

Fiul mamei Geta a povestit totul pe o rețea de socializare, ba chiar a făcut și o glumă, iar fanii au reacționat imediat.

Oameni buni, am fost azi de m-am spovedit și eu că așa se face înainte de căsătorie și ce să...am plâns și eu și popa ca doi copii, câte amintiri frumoase că a zis că vrea în gașca mea”, a spus Iancu Sterp, pe rețelele de socializare.

După ce le-a povestit urmăritorilor ce a făcut, internauții i-au urat multă fericire tânărului, în timp ce alții s-au amuzat pe seama glumei pe care a făcut-o.

„Să fie într-un ceas bun”, „Vai de viața mea, ești cel mai tare, finule”, „Poanta-i veche”, Săracul preot, casă de piatră, să fiți fericiți și iubiți”, „Ești de belea”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor lui Iancu Sterp.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni