• PRO TV
  • Oana Ciocan nu exclude o împăcare cu Jador. În timp ce artistul își exprimă sentimentele public, fosta logodnică îi atrage atenția: „Sper că știi că nu este în regulă”

Oana Ciocan nu exclude o împăcare cu Jador. În timp ce artistul își exprimă sentimentele public, fosta logodnică îi atrage atenția: „Sper că știi că nu este în regulă”

Oana Ciocan nu exclude o împăcare cu Jador. În timp ce artistul își exprimă sentimentele public, fosta logodnică îi atrage atenția: „Sper că știi că nu este în regulă”

Oana Ciocan i-a transmis câteva mesaje lui Jador, după ce artistul a mărturisit, pe contul său de Instagram, că a văzut-o la restaurant cu un alt bărbat, în perioada în care au fost despărțiți.

Gallery

Recent, Jador a făcut câteva declarații despre relația cu Oana Ciocan, declarații care au luat pe toată lumea prin surprindere. Fostul concurent ”Survivor” a precizat că, deși au spus că s-au despărțit, au mai format un cuplu o bună perioadă, dorindu-și să țină relația departe de cei din jur.

Jador a surprins-o pe Oana Ciocan cu un alt bărbat

În urmă cu doar câteva zile, prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare, Jador a menționat că au decis să ia o pauză, însă, în acea perioadă, Oana Ciocan și-a găsit pe altcineva.

Artistul e precizat că are și dovezi în acest sens, iar Oana Ciocan i-a răspuns tot în mediul online, printr-o serie de postări care au ridicat unele semne de întrebare.

Citește și:

„M-ai filmat la restaurant din câte îmi dau seama... sper că știi că nu este în regulă dacă ai pus o în videoclipul tău”, a scris Oana Ciocan, pe contul său de Instagram, după ce Jador și-a anunțat fanii că va demonstra că ceea ce spune este adevărat.

Oana Ciocan și Jador s-ar putea împăca

După ce a anunțat că Oana Ciocan l-a înlocuit, Jador a făcut mai multe postări prin intermediul cărora și-a exprimat sentimentele pe care încă le are pentru fosta lui logodnică. Mai mult decât atât, Jador a negat că a fost violent cu Oana Ciocan, după ce Zanni l-a acuzat de violență domestică, iar fosta logodnică a artistului a revenit cu un mesaj transmis indirect acestuia.

Citește și:

Fosta concurentă ”Survivor” a postat un mesaj prin care dă de înțeles că ar putea relua relația cu Jador, dar doar dacă simte că va fi momentul potrivit. Aceasta nu a refuzat posibilitatea unei împăcări, însă, momentan, a dat de înțeles că are nevoie de spațiu și de timp.

A da drumul nu înseamnă mereu că nu va funcționa mai târziu. Înseamnă doar că nu poate funcționa în circumstanțele respective. Unii oameni spun că e bine, poate chiar este, dar poate nu este momentul potrivit. Să îi dai drumul înseamnă ca amândoi să faceți ceea ce trebuie în viețile personale, lucru ce, mai târziu, vă va permite să fiți împreună din nou și să aveți ceva și mai uimitor”, a fost mesajul postat de Oana Ciocan.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni