• PRO TV
  • Horoscop zilnic 8 octombrie 2024. Gemenii au parte de o escapadă romantică, Fecioarele intră în posesia unei sume de bani

Horoscop zilnic 8 octombrie 2024. Gemenii au parte de o escapadă romantică, Fecioarele intră în posesia unei sume de bani

Horoscop zilnic 8 octombrie 2024. Gemenii au parte de o escapadă romantică, Fecioarele intră în posesia unei sume de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 8 octombrie 2024.

Berbec

Mercur în tranzit prin casa relațiilor formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării. Cele două semne de aer vor conlucra, ai idei inedite și simți un impuls să te dezvolți, să te conectezi cu partenerul. Ideile tale pot deveni proiecte de viitor într-o asociere în planul relațiilor sau cel al parteneriatelor profesionale.

Taur

Cu Mercur în tranzit prin casa muncii în aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa banilor, faci planuri mărețe privind începerea unor activități extraprofesionale, care pot să-ți suplimenteze veniturile. Ideile tale pot deveni, în scurt timp, un proiect de viitor. De asemenea, poți negocia un contract în favoarea ta.

Gemeni

Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia ta, formează astăzi un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, așa că ești pregătit să comunici cu partenerul, să-ți împărtășești ideile, să dezvolți un proiect creativ, să pui la cale o escapade romantică.

Rac

Jupiter, guvernatorul casei muncii, și Mercur, planeta comunicării, se află astăzi într-un aspect, care poate să te ajute în dezvoltarea și creșterea ta profesională, dar nu înainte să elimini ceva ce te ține în loc. Vești bune vin și din partea familiei, care te susține în aceste demersuri.

Leu

Mercur din casa comunicării formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din sectorul prietenilor și grupurilor pe care le frecventezi. Este o zi favorabilă discuțiilor cu prietenii, să legi conexiuni noi, să-ți prezinți sau să dezbați niște idei. Dai dovadă de mult optimism și lucrurile merg în direcția pe care ți-o dorești.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa banilor, primește raze benefice de la Jupiter din sectorul carierei, superiorilor și relației cu instituțiile publice. Vești și informații vin din partea șefilor, de la o instituție de unde trebuie să primești răspuns, care să lămurească o chestiune financiară, să intri în posesia unor sume de bani, poate chiar dintr-o negociere.

Balanță

Mercur îți traversează zodia și operează în favoarea ta, iar astăzi formează un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, semn că ideile tale sunt susținute, iar dialogurile cu ceilalți vor fi constructive și vei fi pe aceeași lungime de undă cu cei cu care interacționezi. Mai mult de atât, ai ocazia să primești sfaturi utile de la cineva cu mai multă experiență,

Scorpion

Aspectul armonios, care se formează, astăzi, între Mercur din Balanță și Jupiter, maerele benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare, ar putea să te inspire, să ai intuiție într-un context financiar. De asemenea, este un moment bun să renunți la ceva, un tipar care nu te mai ajută și te limitează.


Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa relațiilor, formează astăzi un aspect armonios cu Mercur, din casa prietenilor și proiectelor de viitor, semn că ai idei și poți începe proiecte noi cu prietenii, să te asociezi sau să faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu. Ești pe aceeași lungime de undă cu toată lumea, cultivi relații armonioase și atragi oportunități de dezvoltare.

Capricorn

Posibil astăzi, odată cu formarea aspectului armonios între Mercur din casa carierei și aspirațiilor profesionale și Jupiter, marele benefic, din casa muncii, să dezvolți proiecte pe termen lung, să te concentrezi pe implementarea unor idei.

Vărsător

Posibil astăzi să rezolvi un context sentimental sau să organizezi o petrecere copiilor, dacă ești părinte. Mercur și Jupiter, marele benefic, formează un aspect armonios, care te ajută în exprimare și interacționare. Toate lucrurile se desfășoară ușor și ești multumit de rezultate.

Pești

Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa vieții de familie, formează un aspect armonios cu Mercur din casa transformărilor profunde și a banilor proveniți din alte surse, semn că poți deschide subiecte legate de casă și patrimoniu, banii și fondurile deținute la comun cu partenerul. Jupiter trimite raze benefice și rezolvă un context financiar și clarifică anumite aspecte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni