• PRO TV
  • Adio apariții revoltătoare în public! Cel mai controversat cuplu se îndreaptă spre divorț: Kanye West și Bianca nu se mai înțeleg

Adio apariții revoltătoare în public! Cel mai controversat cuplu se îndreaptă spre divorț: Kanye West și Bianca nu se mai înțeleg

Adio apariții revoltătoare în public! Cel mai controversat cuplu se îndreaptă spre divorț: Kanye West și Bianca nu se mai înțeleg

În ultimii doi ani, Kanye West și Bianca Censori au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Aparițiile lor în public erau adesea revoltătoare – aparent, rapperul își îndemna soția să se afișeze în ținute extrem de sumare, adesea fără lenjerie intimă, lăsând-o practic descoperită în fața paparazzilor.

De-a lungul timpului, au reușit să stârnească revolta oriunde și-au făcut apariția împreună. La Veneția au fost filmați în ipostaze intime într-o ambarcațiune, s-au afișat în ținute vulgare în public, șocându-i efectiv pe italieni.

​ Nici în Franța nu au fost mai bine primiți, surprinzând cu ținutele lor bizare la Săptămâna Modei de la Paris.

Se pare însă că circul este pe final. Daily Mail scrie că Bianca Censori și Kanye West s-au despărțit de câteva săptămâni și urmează să depună actele de divorț.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, familia Biancăi ar fi influențat această decizie. Aparent, tatăl Biancăi, Leo, este revoltat de felul în care rapperul o tratează pe fiica sa și o pune să apară în public. Acesta a dorit să-l confrunte pe Kanye cu privire la ținutele provocatoare. O sursă anonimă a declarat că Leo era furios pentru că rapperul i-ar fi transformat familia într-o „marfă ieftină”.

Gallery

De asemenea, au existat afirmații frecvente că familia Biancăi și-a exprimat îngrijorările încă de când aceasta s-a căsătorit cu Kanye în decembrie 2022. Se pare că unii dintre apropiații ei chiar au organizat o intervenție pentru a discuta cu Bianca despre comportamentul lui Kanye.

TMZ susține că fostul soț al lui Kim Kardashian le-ar fi spus prietenilor că este „sătul” de Bianca și că își dorește să fie singur, petrecând timp în Japonia.

Nu a fost oferit niciun motiv pentru despărțire până acum. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din 20 septembrie.

Publicația Daily Mail a cerut părerea unui specialist în PR legat de strategia folosită de Kanye West. Acesta crede că totul e făcut pentru publicitate, pentru a atrage atenția și pentru a fi în permanență în atenția publicului, prin aceste elemente de șoc.

„Kanye înțelege efectul șocului și încearcă să ‘rupă’ internetul. Cred că mulți oameni încep să se simtă destul de inconfortabil din cauza faptului că își transformă partenera în ce vrea el. Pe de o parte, unii cred că ea este controlată de el, iar pe de altă parte, sunt alții care sunt de părere că această femeie este complice și pe deplin implicată în acest spectacol ciudat. Dar este un spectacol ciudat la care toată lumea participă și unii chiar se bucură de aceste fotografii destul de explicite. E clar că unele dintre rochii sunt făcute strict pentru publicitate”, spune Mark Borkowski, expert în PR.

În februarie, o sursă a dezvăluit pentru DailyMail.com că fosta soție a lui Kanye, Kim Kardashian, i-a cerut acestuia să se asigure că Bianca se îmbracă mai decent atunci când este în preajma copiilor lor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni