• PRO TV
  • Celebrități care au fost date în adopție: „Ne dădeau cozi de porc la cină. Au fost zile rele”

Celebrități care au fost date în adopție: „Ne dădeau cozi de porc la cină. Au fost zile rele”

Celebrități care au fost date în adopție: „Ne dădeau cozi de porc la cină. Au fost zile rele”

Viața nu a fost deloc ușoară pentru unele celebrități din lumea filmului, muzicii sau a sportului. Deși ulterior au reușit să învingă toate obstacolele și să exceleze în domeniile în care activează, copilăria unor vedete a fost umbrită de evenimente nefericite. Iată lista celebrităților care au crescut în plasament:

1. Barry Keoghan

Barry Keoghan a avut o copilărie tristă – mama sa era dependentă de droguri, lucru care, într-un final, i-a adus și moartea, după o supradoză. Cum mama lui îi creștea singură, alături de fratele său, cei doi copii au ajuns în plasament după moartea mamei lor. Din fericire, familiile care i-au preluat s-au purtat frumos cu ei.
„Fiecare familie a fost bună cu noi. Ca și copil, nu înțelegi ce se întâmplă. Te atașezi și apoi, bum. ‘Oh, hai să ne mutăm aici’, a povestit actorul în The Late Late Show. „Nu am un oraș natal, asta vreau să spun... Doar când te maturizezi poți privi înapoi și obține o perspectivă asupra lucrurilor.”

​În cele din urmă, bunica, mătușa și vărul său s-au mutat împreună și au putut să-i primească pe Barry și pe fratele său, Eric, în casa lor. Și-a petrecut restul adolescenței alături de ei.

2. Simone Biles

Simone Biles avea doar trei ani când ea și frații săi au fost plasați în plasament, în timp ce mama lor se confrunta cu probleme legate de abuzul de droguri și alcool. În următorii trei ani, Simone și frații ei au rămas împreună într-o singură casă, ceea ce a fost în mare parte o experiență pozitivă pentru ei.
„Am fost un copil în plasament, așa că știu prin ce greutăți trec acești copii. Când frații mei și cu mine am intrat în plasament, a fost pentru că mama noastră biologică avea probleme cu drogurile și alcoolul. Aveam trei ani”, a spus ea pentru CNN.


„Îmi amintesc că noi, copiii, eram atât de flămânzi… și îmi amintesc de o pisică pe care o hrăneau, dar nu și pe noi. Așa că am fost luați și, din fericire, am ajuns să stăm într-o singură casă de plasament și am fost toți împreună.”
Când Simone avea șase ani, a fost adoptată de bunici, alături de una din surorile sale, iar frații ei de un alt membru al familiei.

3. Eddie Murphy

Părinții lui Eddie Murphy au divorțat când el era mic, iar tatăl său a murit ulterior. Când Eddie era încă copil, mama acestuia s-a îmbolnăvit grav și nu a mai putut avea grijă de copiii ei. Comediantul și fratele său au fost plasați în plasament și au fost luați în grijă de o femeie incredibil de strictă. Privind în urmă, Eddie spune că aceasta a fost probabil motivul pentru care a devenit comediant.


„Într-o zi ne-a dat cozi de porc la cină și apoi, când i-am spus bunicii că ne hrăneau cu șerpi, femeia l-a prins pe Charles și l-a bătut. Au fost zile foarte rele. Să stau la ea a fost probabil motivul pentru care am devenit comediant”, a spus Eddie pentru Time.
În cele din urmă, mama sa s-a recuperat și s-au mutat împreună.

4. Seal

Când era bebeluș, Seal a fost luat în grijă de o familie dintr-o suburbie a Londrei. În următorii patru ani, a fost crescut de această familie până când mama sa biologică a primit aprobarea de a-l lua înapoi. Mai târziu, s-a mutat împreună cu tatăl său biologic. De-a lungul anilor, Seal a pierdut contactul cu familia care l-a crescut inițial, dar le-a păstrat întotdeauna un loc special în inimă. 40 de ani mai târziu, soția sa de atunci, Heidi Klum, i-a găsit familia din plasament, iar Oprah Winfrey a ajutat la organizarea unei reuniuni.

Gallery

5. Marilyn Monroe

Trecând peste multe obstacole pentru a atinge faima, Marilyn Monroe este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute vedete care au fost în plasament. A fost crescută de o mamă singură, care a fost declarată legal nebună, iar Marilyn a fost trimisă la un orfelinat timp de doi ani. După aceea, a trăit timp de patru ani cu o prietenă de familie. Marilyn nu și-a cunoscut niciodată tatăl și a petrecut ani de zile dorind să-l întâlnească.

6. John Lennon

Născut într-o perioadă cu raiduri aeriene, bombardamente înfricoșătoare și întreruperi de curent, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, viața timpurie a lui John Lennon a fost plină de incertitudine. Tatăl său era plecat pe mare și nu a fost prezent în viața lui John până la vârsta de 18 luni. Părinții lui John au divorțat, iar mama sa, Julia, a avut dificultăți în a face față impactului pe care divorțul l-a avut asupra comportamentului lui John. Când mama sa și-a făcut un nou iubit, John a fost exmatriculat din grădiniță pentru comportament inadecvat. Ulterior, mătușa lui, Mimi, și soțul ei l-au luat în grijă. A crescut locuind cu rudele sale, vizitându-și în mod regulat mama.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni