• PRO TV
  • Alina Eremia s-a afișat cu „burtica de gravidă” pe internet. Toată lumea a crezut că urmează să devină mamă

Alina Eremia s-a afișat cu „burtica de gravidă” pe internet. Toată lumea a crezut că urmează să devină mamă

Alina Eremia s-a afișat cu „burtica de gravidă” pe internet. Toată lumea a crezut că urmează să devină mamă

Alina Eremia și-a surprins urmăritorii cu câteva cadre în care apare cu burtica de gravidă, după ce în urmă cu ceva timp s-a zvonit că ar fi însărcinată. Artista a vrut să le arate fanilor cum i-ar sta în postura de graviduță.

Gallery

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Artista este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu activitatea ei, cât și cu detalii din viața personală. Recent, cântăreața a apărut pe internet cu burtică de gravidă, asta după ce, la un moment dat, s-a speculat că ar fi însărcinată.

La vremea respectivă, Alina Eremia a spus public că nu este vorba despre o sarcină, ci îi place mâncarea.

„Stăteam pe TikTok și mi-a apărut un video cu mine de la concertul de ieri, de pe scenă și am intrat în comentarii. Majoritatea comentariilor erau că fi însărcinată sau că îmi place păpica. Drept, îmi place păpica, asta ca să confirmă orice suspiciune, cât despre cea cu însărcinatul, nu sunt însărcinată. Într-adevăr poți să înțeleg, unghiul era nefericit, proporțiile erau nefericite ca pantalonii nu mă avantajau, nu știu, era ciudățel, nu știu dacă pot și cu lumina. Bă, erau multe lucruri greșite videoul ăla, dar bă, poate aveam și o retenție de apă”, a declarat Alina Eremia.

Alina Eremia, imagini cu burtica de gravidă

Recent, Alina Eremia s-a postat cu burtica de gravidă pe internet, dacă toată lumea a crezut că artista urmează să devină mămică, ei bine, nu. Este vorba de un rol pe care l-a jucat într-un film care a fost lansat recent în cinematografele din România. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

„Din cabina de probă, într-o pauză de la filmare. Tatonam ideea”, a scris Alina Eremia, în dreptul filmării cu burtica de gravidă.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni