• PRO TV
  • Carmen Grebenișan și Alex Militaru nu și-au încheiat toate socotelile. Influencerița și fostul soț încă au treburi nerezolvate: „Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț...”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru nu și-au încheiat toate socotelile. Influencerița și fostul soț încă au treburi nerezolvate: „Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț...”

Carmen Grebenișan și Alex Militaru nu și-au încheiat toate socotelile. Influencerița și fostul soț încă au treburi nerezolvate: „Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț...”

Carmen Grebenișan a anunțat, în această primăvară, că ea și Alex Militaru divorțează. Cei doi nu au dat prea multe detalii despre acest subiect, însă, recent, fosta concurentă ”Survivor” a vorbit despre cum decurg lucrurile între ei, în prezent.

Gallery

Carmen Grebenișan a recunoscut, de curând, în cadrul unui interviu, că încă mai vorbește cu Alex Militaru, deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Vedeta a păstrat discreția în ceea ce privește acest aspect, așa cum a obișnuit până acum.

Carmen Grebenișan nu a rupt legătura definitiv cu Alex Militaru

Carmen Grebenișan a recunoscut că ea și fostul soț încă vorbesc, însă acest lucru se întâmplă deoarece mai au diverse lucruri de împărțit. Cu toate acestea, cei doi țin situația sub control și nu discută mai mult decât este cazul, luând în calcul trecutul pe care îl au împreună.

Mai mult decât atât, influencer-ița a recunoscut că își dorește ca, pe viitor, să mai ajungă în fața ofițerului de stare civilă, deoarece, deși a trecut printr-un divorț, acest lucru nu a făcut-o să nu mai creadă în iubire.

Citește și:

„Nu ținem legătura. Ne salutăm, mai povestim, mai avem chestii de împărțit. Când ne-am văzut să semnăm pentru divorț, am mai povestit ce a mai făcut fiecare, dar la modul prietenesc, dar nu prieteni foarte buni. Evident, nu se poate, nu cred în treaba acesta, nu este ceva normal, nu e sănătos pentru nimeni. Mă mai văd căsătorită, sigur!”, a spus Carmen Grebenișan, conform Spynews.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au rămas prieteni

Cei doi au decis ca, după divorț, să rămână în relații bune datorită trecutului pe care îl au împreună, deoarece, înainte de a forma un cuplu, au fost prieteni. De asemenea, Carmen Grebenișan a precizat că divorțul a fost cauzat de modul în care fiecare a evoluat emoțional, deoarece, la un moment dat, nu au mai fost pe aceeași lungime de undă.

Citește și:

„Adevărul este că nu empatizam pe anumite niveluri emoționale, să spun așa. El este într-o altă etapă a vieții, eu în alta. Probabil, la început, am avut interese comune. Cu timpul, eu mi-am schimbat puțin direcția și, probabil, el nu și-a schimbat-o în același ritm cu mine. Este neplăcut, însă, este de înțeles. Am rămas prieteni, pentru că am fost prieteni în primă fază, înainte să formăm un cuplu”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni