• PRO TV
  • Nu are succes ca în „John Wick”! Pe ce loc a terminat Keanu Reeves prima lui cursă, după ce a debutat ca pilot în SUA

Nu are succes ca în „John Wick”! Pe ce loc a terminat Keanu Reeves prima lui cursă, după ce a debutat ca pilot în SUA

Nu are succes ca în „John Wick”! Pe ce loc a terminat Keanu Reeves prima lui cursă, după ce a debutat ca pilot în SUA

Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Matrix” sau „John Wick”, Keanu Reeves a decis că are nevoie de o nouă aventură în viața lui, astfel că a devenit pilot în cursele auto.

Recent, actorul care s-a născut în Bierut (Liban) și care în luna septembrie a împlinit 60 de ani a debutat la Indianapolis Motor Speedway, în Toyota GR Cup. Însă succesul din curse nu este la fel de mare precum cel pe care Keanu Reeves îl are în actorie.

Potrivit jurnaliștilor de la CNN, actorul a luat parte la curse atât sâmbătă, pe 5 octombrie, cât și duminică, pe 6 octombrie, însă nu a reușit deloc să se facă remarcat cu vreo performanță pozitivă. Mai mult decât atât, în prima zi, chiar la debutul său în curse, Keanu Reeves a ajuns cu mașina pe iarbă.

Sursa citată anunță că actorul a terminat ziua de sâmbătă pe locul 25, din 33 de mașini, iar duminică s-a clasat pe poziția a 24-a.

Keanu Reeves nu este însă străin de cursele de mașini. În urmă cu aproximativ 15 ani, el a concurat în cursa de la Long Beach Toyota Grand Prix, care a fost dedicată vedetelor și pe care a reușit la acea vreme să o câștige.

Acum, Keanu Reeves l-a avut copilot pe actorul Cody Jones, cunoscut datorită rolului din „Dude Perfect”.

foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni