• PRO TV
  • Sean „Diddy” Combs duce o viață grea în spatele gratiilor! În ce condiții stă rapperul acuzat de șantaj, agresiune sexuală și trafic sexual: „Nu ai privilegii pentru că ești bogat”

Sean „Diddy” Combs duce o viață grea în spatele gratiilor! În ce condiții stă rapperul acuzat de șantaj, agresiune sexuală și trafic sexual: „Nu ai privilegii pentru că ești bogat”

Sean „Diddy” Combs duce o viață grea în spatele gratiilor! În ce condiții stă rapperul acuzat de șantaj, agresiune sexuală și trafic sexual: „Nu ai privilegii pentru că ești bogat”

Arestat pentru șantaj, agresiune sexuală și trafic sexual, celebrul rapper american Sean „Diddy” Combs se află în aceste momente în spatele gratiilor la Metropolitan Detention Center din Brooklyn, New York. Iată în ce condiții trăiește mogulul hip hop

Gallery

​Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat pe data de 16 septembrie, după ce mai multe persoane au susținut că au fost supuse de către acesta la abuzuri fizice și sexuale.

Rapperul este foarte cunoscut pentru organizarea petrecerilor numite ”Freak Offs”, evenimente la care se afișau nume mari din lumea mondenă internațională și unde dezmățul era la el acasă. Acolo, P. Diddy își determina victimele să întrețină relații intime cu escorte masculine, în timp ce erau filmate. Înregistrările video erau folosite, mai apoi, pentru șantaj, în așa fel încât persoanele în cauză să facă în continuare ce dorea el.

Acum, celebrul rapper american este închis la Metropolitan Detention Center din Brooklyn, New York, iar despre viața sa în spatele gratiilor a vorbit Timothy Smith, starul serialului „Married at First Sight”. Acesta a petrecut ceva timp într-o închisoare federală din SUA și spune că P. Diddy trăiește în condiții sumbre.

Smith a spus, printre altele, că în ciuda statutului și averii, P. Diddy nu beneficiază de un tratament preferențial, condițiile de detenție fiind cât se poate de severe.

„Banii și averea nu îi vor aduce niciun beneficiu. În sistemul federal, nu se oferă privilegii suplimentare pentru cei care sunt bogați. Deținuții au dreptul doar la lucruri de bază, precum un trening și adidași de la depozit”, a spus Timothy Smith.

Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că deținuților le este permis să aibă doar o biblie și o carte pe săptămână, iar accesul la convorbiri telefonice este limitat. P. Diddy are, la fel ca ceilalți, dreptul la 300 de minute pe lună pentru apeluri telefonice.

Foto: Profimedia, Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni