• PRO TV
  • Meghan Markle, la fel ca în 2021! Cât costă rochia în care s-a îmbrăcat recent în Los Angeles

Meghan Markle, la fel ca în 2021! Cât costă rochia în care s-a îmbrăcat recent în Los Angeles

Meghan Markle, la fel ca în 2021! Cât costă rochia în care s-a îmbrăcat recent în Los Angeles

Considerată drept una dintre cele mai mediatizate vedete din întreaga lume, Meghan Markle reușește să atragă atenția de fiecare dată.

Fosta actriță din serialul „Suites”, care în 2018 a devenit soția Prințului Harry, a reușit să-și facă partenerul de viață să renunțe la viața regală și să se mute în SUA, țara în care ea s-a născut.

După ce au părăsit familia regală britanică, Meghan Markle și Harry au fost puși la zid de o mare parte a presei din Anglia, astfel că au preferat să rămână în Statele Unite și să meargă tot mai rar în țara în care prințul s-a născut.

Recent, Meghan Markle a apărut din nou în public, iar jurnaliștii de pe întreg globul au realizat un lucru important când au văzut-o pe fosta actriță. Soția Prințului Harry a fost prezentă la gala organizată de LA Children's Hospital, acolo unde a îmbrăcat o rochie care le-a atras tuturor atenția.

Creată de Carolina Herrera și vândută cu aproape 6.000 de dolari, rochia le-a amintit fanilor lui Meghan Markle de o gală care i-a onorat pe militari înainte de Ziua Veteranilor și care a avut loc în New York în anul 2021. Vedeta în vârstă de 43 de ani a îmbrăcat la acea vreme aceeași rochie în care a apărut și acum!

„Arată tânără, frumoasă și sănătoasă. Părul ei arată minunat” și „Modul în care Meghan a repurtat această rochie roșie, dar într-un mod atât de simplu, dar elegant” au scris pe internet fanii lui Meghan Markle, când au văzut cum s-a îmbrăcat fosta actriță.

Alți internauți au comparat-o cu soția Prințului William, Kate Middleton, care obișnuiește și ea să îmbrace de mai multe ori aceleași ținute.

foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni