• PRO TV
  • Mesajul neașteptat primit de Daniela Iliescu de la Ileana Sterp, după scandalul monstru dintre cele două familii. Sora lui Culiță a recunoscut că i-a greșit: „Ne-am zis vorba la nervi”

Mesajul neașteptat primit de Daniela Iliescu de la Ileana Sterp, după scandalul monstru dintre cele două familii. Sora lui Culiță a recunoscut că i-a greșit: „Ne-am zis vorba la nervi”

Mesajul neașteptat primit de Daniela Iliescu de la Ileana Sterp, după scandalul monstru dintre cele două familii. Sora lui Culiță a recunoscut că i-a greșit: „Ne-am zis vorba la nervi”

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, și-a serbat ziua de naștere, iar mesajul neașteptat a venit tocmai din partea cumnatei sale, Ileana Sterp. Sora lui Culiță a recunoscut că și ea a avut un schimb de replici cu aceasta, la ceva timp de când mama Geta a făcut mai multe declarații public.

Gallery

Daniela Iliescu a împlinit 31 de ani și și-a serbat ziua de naștere printr-o vacanță, în Provincia Autonomă Bolzano, Italia. Mesajele pe care aceasta le-a primit de ziua ei de naștere au curs fără încetare, însă, fără doar și poate, cel care a atras atenția a fost cel venit de la Ileana Sterp.

Mesajul primit de Daniela Iliescu de la Ileana Sterp cu ocazia zilei sale de naștere

Daniela Iliescu și Ileana Sterp au fost bune prietene și, o bună perioadă, au fost ca două surori. Cu toate acestea, în timp, relația dintre ele s-a deteriorat, iar, recent, sora lui Culiță a recunoscut că au trecut chiar prin momente extrem de tensionate.

Citește și:

„La mulți ani, frumusețe! Daniela Iliescu (deblochează-mă să pot să-ți dau tag). Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să le dăm uitării! Iertare! Să ai viața plină de zâmbete și sănătate că în rest ai de toate”, a scris Ileana Sterp, pe contul său de Instagram.

În urmă cu doar câteva luni, tensiunile dintre Daniela Iliescu și familia lui Culiță au reapărut, după ce mama Geta a mărturisit, în cadrul emisiunii „La Măruță”, că aceasta ar putea fi înșelată de fiul său. Getuța a făcut și ea unele declarații la adresa Danielei și nu au fost prezente nici la ziua de naștere a fiului lui Culiță, lucru ce a stârnit discuții pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp vrea să îngroape securea războiului

Deși mama Geta și Daniela Iliescu au o relație tensionată, iar urmăritorii acesteia au sesizat că se evită, Ileana Sterp a făcut o nouă postare, prin care anunță că vrea să îngroape securea războiului.

Citește și:

​Pusă la zid de unii internauți din cauza modului în care i-a cerut scuze Danielei Iliescu, aceasta a vrut să clarifice situația, deși nu îi stă în caracter să facă acest lucru în mod public.

„NICIODATĂ în viața atsa, nu-mi voi cere scuze cuiva «la mișto». Dar NICIODATĂ! Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet sau cu sentimente urâte pentru cineva. Nu există om în viața mea căruia să-i fi greșit, apoi să nu-mi fi cerut iertare, asta fără să mă gândesc dacă el sau eu am greșit mai mult. Așa sunt eu, caut mereu să remediez situațiile neplăcute și o fac cu toată inima”, a scris Ileana, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni