• PRO TV
  • Ce cadouri inedite au pregătit Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță pentru invitații lor. Cei doi au avut o nuntă de poveste: „Cum mi-am așteptat oaspeții aseară...”

Ce cadouri inedite au pregătit Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță pentru invitații lor. Cei doi au avut o nuntă de poveste: „Cum mi-am așteptat oaspeții aseară...”

Ce cadouri inedite au pregătit Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță pentru invitații lor. Cei doi au avut o nuntă de poveste: „Cum mi-am așteptat oaspeții aseară...”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de vis. Evenimentul a fost organizat în cel mai mic detaliu. Mărturiile cu care mirii au ales să-și surprindă invitații au fost la un alt nivel. Iată cu ce cadouri au plecat invitații de la nuntă.

Gallery

Ce cadouri au primit invitații prezenți la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut una dintre cele mai frumoase și discrete nunți din showbiz. Evenimentul a fost organizat până în cel mai mic detaliu, invitații având parte de o experiență pe măsură. Cei prezenți la nuntă au avut parte de surprize uimitoare și nu au plecat cu mâna goală. 

La final, invitații au avut parte de o nouă surpriză din partea mirilor. Aceștia au plecat acasă cu un pachet cadou, ambalat frumos într-o cutie în formă de inimă. Monica Bîrlădeanu a precizat că fiecare invitat a primit acest cadou. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Cum mi-am așteptat oaspeții aseară... în aromele superbe, cu cadouri pregătite pentru fiecare oaspete”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Monica și Valeriu au avut o nuntă de poveste, fix cum au visat.

”O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi.

Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre.
Love, M&V”, a transmis Monica Bîrlădeanu.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni