• PRO TV
  • Teoria conspirației. De ce Beyonce este cea mai urâtă persoană de pe TikTok și ce acuzații i se aduc. Fanii cred că e la fel de vinovată ca P Diddy

Teoria conspirației. De ce Beyonce este cea mai urâtă persoană de pe TikTok și ce acuzații i se aduc. Fanii cred că e la fel de vinovată ca P Diddy

Teoria conspirației. De ce Beyonce este cea mai urâtă persoană de pe TikTok și ce acuzații i se aduc. Fanii cred că e la fel de vinovată ca P Diddy

Cazul șocant al rapperului P Diddy, arestat la ora actuală, pentru abuz sexual, a stârnit un val de teorii ale conspirației, iar una dintre acestea o vizează direct pe Beyonce.

Gallery

La ora actuală, pe rețelele de socializare, Beyonce are parte de un ”hate” fără precedent, oamenii acuzând-o că aceasta ”obișnuiește să se descotorosească de persoanele care sunt mai faimoase și mai talentate decât ea. Exemple: Aaliyah, Left Eye, Michael Jackson și alții.

Teoria conspirației merge până întracolo încât susține că toate celebritățile sunt conștiente de relația lui Beyonce cu Diddy. Unii cred că Kanye West a urcat pe scenă, acum câțiva ani, pentru a-i spune lui Taylor Swift că Beyonce merita premiul mai mult, tocmai pentru a o proteja.

În 2009, Swift a luat trofeul pentru Cel mai bun video, moment în care Kanye West s-a urcat pe scenă și a zis: ”Beyonce a avut unul dintre cele mai bune video-uri din toate timpurile, referindu-se la ”Single Ladies”.

Mai mult, până și Adele și-a rupt trofeul Grammy în două, atunci când a câștigat ”Albumul anului”, pentru că a considerat că Beyonce ar trebui să fie pe scenă.

Oamenii cred că Kanye și Adele au făcut asta pentru a-i oferi lui Beyonce faima și atenția pe care și le dorește.

@yourmum_ugly SHE KNOWS#beyonce #diddy #adele #grammys #trenting #dramas #viralditiktok #fyp #sheknows #important #aedit ♬ original sound - follow back


Aceste teorii, bazate pe coincidențe ciudate, circulă acum pe internet. Oamenii și-a schimbat părerea și espre Kanye, spunând că acesta a încercat să ne avertizeze, în special în piesa ”Famous”, în care „clone” a diferiți artiști stau toți într-un uriaș pat alb - o referire la petreceri în alb ale lui P Diddy.

De asemenea, oamenii au găsit înțelesuri ascunse în piesa lui J. Cole - ”She Knows”, ”She” însemnând Sean Diddy Combs, iar ”Knows” - numele de familie al lui Beyonce, Knowles. Aceștia spun că J Cole a scris versul ”as soon as I die” pentru că știa că P Diddy se va răzbuna pentru că i-a dezvăluit secretul.

Pe de altă parte, se spune că Beyonce și soțul ei, Jay-Z, se vor duce în jos alături de Diddy când influența lor în industria muzicală va fi expusă pe deplin.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni