• PRO TV
  • Ce melodie a cântat Gina Pistol la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Prezentatoarea de la „MasterChef” și Maria Buză au creat un moment memorabil pentru mireasă

Ce melodie a cântat Gina Pistol la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Prezentatoarea de la „MasterChef” și Maria Buză au creat un moment memorabil pentru mireasă

Ce melodie a cântat Gina Pistol la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Prezentatoarea de la „MasterChef” și Maria Buză au creat un moment memorabil pentru mireasă

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de mai bine de un an, iar în acest weekend au jucat nunta, la care au participat mai multe vedete din showbiz. Gina Pistol și Maria Buză au creat un moment suport, când i-au cântat actriței melodia „Se mărită Mona mea”.

Maria Buza și Taraful George Pătrașcu se numără printre artiștii care au cântat la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Cele două vedete sunt și colege de platou, lucru pe care Maria Buză a dorit să-l precizeze într-un mesaj pe facebook: 

„Astăzi cânt la nunta Monicăi Bîrlădeanu, nora mea din serialul „Groapa”. 

La un moment dat, Gina Pistol a luat microfonul în mână și s-a alăturat artistei. Prezentatoarea de la „Masterchef” a cântat melodia „Se mărită Mona mea”. Monica Bîrlădeanu a început să danseze împreună cu Gina. Vezi momentul mai jos: 

Momentul video a fost distribuit pe Instagram de nașa de botez a micuței Josephine, Diana Martinas. Ginei îi place să le facă surprize muzicale prietenilor. De altfel, nu este prima dată când ia microfonul în mână. Chiar și la nunta ei cu Smiley a cântat o piesă din repertoriul lui Damian Drăghigi și a trupei sale. A hotărât să-și surprindă soțul cântând piesa "Șaraiman". Momentul a fost unul de-a dreptul spectaculos, Gina uimind din nou cu abilitățile sale vocale.

Anul trecut, Gina Pistol și Smiley și-au emoționat fanii anul trecut la Sala Palatului, când au urcat pe scenă împreună. Artistul a pus clipul cu interpretarea lor pe Instagram, iar vestea că Gina Pistol are o voce superbă s-a răspândit repede.

Vezi mai multe imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță în galeria foto de mai jos: 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Monica Bîrlădeanu 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni