• PRO TV
  • (P) Malta: Insula care te cucerește pentru totdeauna

(P) Malta: Insula care te cucerește pentru totdeauna

(P) Malta: Insula care te cucerește pentru totdeauna

Există locuri pe care doar le vizitezi și locuri care îți cuceresc inima pentru totdeauna. Malta, cunoscută și ca Insula de Miere din Mediterana, face parte din categoria locurilor care te fascinează și te fac să îți dorești să revii mereu.

Gallery

Farmecul natural al insulei, combinația spectaculoasă între istorie și peisaje naturale, precum și realizările uimitoare ale oamenilor de-a lungul mileniilor, multe dintre ele incluse în patrimoniul mondial UNESCO, sunt motivele care fac această destinație cu adevărat specială. O vacanță de Revelion de 5 zile în Malta poate începe de la doar 488  euro/ persoană,  cu mic dejun inclus la Hotel Santana 4*, iar la Hotel Intercontinetal  5*, 745 euro/persoană pentru perioada  28 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025.  Intra pe malta.ro si i-ati o vacanta in siguranta.

Explorarea capitalei Valletta este cel mai bun mod de a începe o vacanță în Malta. "Excursia în Valletta le oferă turiștilor ocazia de a descoperi simbolul central al acestui arhipelag fascinant. Cu o istorie de peste 450 de ani, orașul poartă numele lui Jean de la Vallette, cel care a salvat Europa creștină în timpul marelui asediu din 1565", explică Mark Neville Farrugia, directorul agenției Malta Travel

Valletta, cea mai fortificată capitală din lume și fosta reședință a Cavalerilor Ioaniți, găzduiește astăzi peste 30 de biserici și peste 300 de monumente, în mijlocul unor străzi romantice și înguste, bulevarde pline de magazine elegante și restaurante cochete. Un tur pietonal prin Valletta este o incursiune în istoria fascinantă a orașului, cu vizitarea unor obiective remarcabile, cum ar fi Co-Catedrala Sf. Ioan Botezătorul, una dintre cele mai frumoase biserici din Europa, care adăpostește celebra pânză "Decapitarea Sfântului Ioan", pictată de Caravaggio. Turiștii pot explora bastioanele, piețele și grădinile orașului, iar la final, se pot relaxa la terase sau restaurante locale.

O plimbare prin satul pescăresc Marsaxlokk și o cină savuroasă aici sunt activități ce nu trebuie ratate. "Această excursie le oferă turiștilor o perspectivă generală asupra insulei, cu opriri pentru fotografii, inclusiv la Popeye Village – platoul de filmare pentru musicalul 'Popeye' din 1980 – și la frumoasa plajă Golden Bay", spune Mark Neville Farrugia. Marsaxlokk este renumit pentru portul său pitoresc, plin de bărci colorate, decorate cu simboluri păgâne și creștine, unde tradiția pescuitului se îmbină armonios cu aromele bucătăriei mediteraneene.

Pentru alte oferte intra pe malta.ro

HOTEL BELLA VISTA 4*,  de la 499 euro/persoana cu demipensiune

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

  • 5 NOPTI MIC DEJUN sau DEMIPENSIUNE /6 ZILE
  • AVION BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI – TAROM
  • BAGAJ DE CALA 20 KG/ PERSOANA
  • BAGAJ DE MANA
  • TAXE AEROPORT
  • TRANSFER AEROPORT-HOTEL SI RETUR

NU SUNT INCLUSE:

  • Asigurarea Medicala – RECOMANDATA
  • Asigurare Storno - RECOMANDATA
  • CINA DE REVELION, organizata la hotel Intercontinetal, 5 * la 165 euro
  • TAXA LOCALA – 3.5 euro/ persoana/ sejur de 5 nopti (se achita la hotel)

!!! TOATE REZERVARILE BENEFICIAZA DE EXCURSIE OPTIONALA EXTRA LA ACHIZITIONAREA SEJURULUI: MINI-CROAZIERA IN VALLETTA

Pentru oferte personalizate trimiteti email la : [email protected] sau alte oferte gasiti pe site-ul nostru www.malta.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni