• PRO TV
  • Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța a dezvăluit sexul copilului la petrecerea de cununie civilă: „E cu 13 ani mai mare decât Mara”

Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța a dezvăluit sexul copilului la petrecerea de cununie civilă: „E cu 13 ani mai mare decât Mara”

Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța a dezvăluit sexul copilului la petrecerea de cununie civilă: „E cu 13 ani mai mare decât Mara”

Raluca Moianu este în culmea fericirii, deoarece fiica ei, Mara Ancuța, este însărcinată. În urmă cu doar câteva zile, la finalul lunii septembrie, aceasta s-a căsătorit cu Virgil Boglea și au anunțat că vor deveni părinți.

Gallery

Fiica Ralucăi Moianu a început relația cu Virgil Boglea anul trecut, iar tânărul a decis să o ceară în căsătorie la începutul acestei veri, în timpul unei vacanțe în Grecia. Cei doi au făcut cununia civilă pe data de 28 septembrie, când au aflat și ce sex va avea copilul lor.

Când va naște fiica Ralucăi Moianu

Mara Ancuța și Virgil Boglea au avut motiv de dublă sărbătoare, deoarece, pe lângă faptul că au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, cei doi au anunțat că urmează să devină părinți.

Fiica fostei prezentatoare de televiziune urmează să își aducă pe lume băiețelul în primăvară, în luna martie. Raluca Moianu a mărturisit că știa că va deveni bunică, deoarece a simțit că fiica ei este însărcinată, însă și-ar fi dorit ca acest lucru să se întâmple mai târziu, pentru a putea să își termine studiile.

Mara Ancuța este cu 13 ani mai mică decât soțul ei

Deși este o diferență de peste zece ani între ei, Mara și-a dat seama că Virgil este iubirea vieții ei, motiv pentru care, lucrurile au decurs foarte repede și, în curând, vor deveni și părinți.

Raluca Moianu nu a avut nici ea nimic împotriva diferenței de vârstă care există între fiică și ginere, mărturisind că și părinții săi au fost în aceeași situație și are doar amintiri frumoase în ceea ce privește relația lor.

„Pe Virgil l-am cunoscut în iarnă, la începutul anului l-am cunoscut, la începutul anului, când mi l-a prezentat fiica mea și vreau să spun că, de atunci, mi-am dat seama că se iubesc foarte tare. Virgil e avocat de 10 ani în Baroul București, e cu 13 ani mai mare decât Mara. Diferența între părinții mei era de 12 ani și au fost căsătoriți toată viața și nu cred în diferențe.

După ce a cerut-o, eu le-am zis: «Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea»”, a spus Raluca Moianu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni