• PRO TV
  • Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul actriței Monica Bîrlădeanu. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de basm, la Palatul Snagov

Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul actriței Monica Bîrlădeanu. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de basm, la Palatul Snagov

Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul actriței Monica Bîrlădeanu. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de basm, la Palatul Snagov

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe 5 octombrie 2024, la Palatul Snagov. Iată cine este soțul celebrei actrițe!

Gallery

​Actrița Monica Bîrlădeanu și Valeriul Gheorghiță, fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19, au avut o nuntă ca în basme! Cei doi s-au distrat alături de invitații lor până dimineață și au servit preparate alese, totul în cadrul unui decor ca în povești.

La marele eveniment au fost prezente mai multe persoane publice, care au postat pe rețelele de socializare nenumărate imagini de la nunta celor doi. Printre invitați s-au numărat Andreea Marin și partenerul său, Adrian Brâncoveanu, Adelina Pestrițu și soțul ei, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Elvira Deatcu și mulți alții.

Monica Bîrlădeanu a schimbat două rochii de mireasă în seara evenimentului, ambele fiind create de casa de modă M.Marquise. Inițial, actrița a purtat o ținută de tip sirenă, cu pene în partea de jos, iar mai apoi, la dansul mirilor, a îmbrăcat o rochie cu mânecă lungă și crăpătură adâncă pe picior. Nici Valeriu Gheorghiță nu s-a lăsat mai prejos! Mirele a purtat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru.

Cine este Valeriu Gheorghiță, soțul Monicăi Bîrlădeanu

Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, cu specializarea boli infecţioase, a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19.

Actrița Monica Bîrlădeanu a confirmat relația cu medicul militar după ce s-a speculat, în spațiul public, informația conform căreia acesta ar fi căsătorit.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a spus, la vremea respectivă, Monica Bârlădeanu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni