• PRO TV
  • Cât au costat cele două rochii pe care Monica Bîrlădeanu le-a purtat în ziua nunții. Vedeta a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei

Cât au costat cele două rochii pe care Monica Bîrlădeanu le-a purtat în ziua nunții. Vedeta a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei

Cât au costat cele două rochii pe care Monica Bîrlădeanu le-a purtat în ziua nunții. Vedeta a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, într-un cadru de poveste la Palatul Snagov. Vedeta a schimbat două rochii în cea mai importantă zi din viața ei. Iată cât au costat rochiile de mireasă pe care actrița le-a purtat în ziua nunții.

Gallery

În ziua nunții, Monica Bîrlădeanu a avut o apariție de Oscar. Actrița a purtat două rochii albe, lungi, mulate pe corp, care i-au scos în evidență formele.

Cât au constat rochiile de mireasă pe care Monica Bîrlădeanu le-a purtat la nunta cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a radiat în cea mai importantă zi din viața ei. Actrița a avut două rochii la nunta cu Valeriu Gheorghiță, care a avut loc sâmbătă, 5 octombrie. Petrecerea a avut loc la Platul Snagov.

La nunta toamnei au fost prezente vedete din showbiz, personalități din politică și medicină: Adelina Pestrițu, Daciana, soția lui Victor Ponta, Maria Buză, Elvira Datcu, Gina Pistol, Andreea Marin, Andreea Raicu, sunt doar câteva nume care au participat la eveniment.

Monica Bîrlădeanu a scos din buzunar 3.000 de euro pentru cele două rochii pe care le-a purtat în ziua nunții, potrivit romaniatv.net.

Sursă foto: Instagram/ Monica Bîrlădeanu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni