• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 7 - 13 octombrie 2024. Balanțele încasează o sumă mare de bani, Scorpionii rezolvă o situație în viața amoroasă

Horoscop săptămâna 7 - 13 octombrie 2024. Balanțele încasează o sumă mare de bani, Scorpionii rezolvă o situație în viața amoroasă

Horoscop săptămâna 7 - 13 octombrie 2024. Balanțele încasează o sumă mare de bani, Scorpionii rezolvă o situație în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 7 - 13 octombrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Săptămâna aceasta este posibil să fie nevoie să rezolvi chestiuni legate de casă sau familie, să investești și să faci niște schimbări în spațiul de locuit. Poate nu ar strica să ceri și sfatul cuiva avizat dacă vrei să faci o tranzacție imobiliară.
Bani – La finalul săptămânii este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute, să ieși cu prietenii sau la o întâlnire unde să vrei să-ți impresionezi partenerul sau o persoană pe care vrei să o cucerești.
Muncă- Cu Jupiter în mișcare retrogradă în perioada 9 octombrie -4 februarie 2025 prin casa comunicării, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți, urmează o perioadă în care este posibil să reiei niște dialoguri, să înveți lucruri noi, să clarifici anumite chestiuni în raport cu cei cu care lucrezi, cu care este posibil să nu mai fii pe aceeași lungime de undă privind credințele și principiile.
Totodată, odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Pluton, din 11 octombrie, prin sfera carierei și aspirațiilor profesionale, urmează o lună și jumătate, în care este posibil să rezolvi o chestiune mai veche ce ține de dorințele tale în planul profesional.

Horoscop Taur săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Revenirea la mișcare directă, din 11 octombrie, a lui Pluton, planeta transformărilor profunde, prin sectorul principiilor și evoluției spirituale, ar putea să te ajute să abordezi relația și viața dintr-o altă perspectivă. Posibil ca sistemul tău de valori să fi fost dat peste cap de evenimente, care te-au pus pe o altă traiectorie și acum vezi lucrurile diferit în relație.
Bani – În perioada 9 octombrie-4 februarie 2025, Jupiter retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa banilor pe care îi câștigi. Urmează o perioadă în care vei dori să rezolvi un context financiar, să faci o schimbare în modul în care administrezi banii. De asemenea, vei încerca să renegociezi niște contracte.
Muncă- Atenție la relațiile cu colegii sau superiorii, pentru că este posibil unele proiecte să stagneze din cauza opiniilor diferite pe care le aveți! S-ar putea să fie nevoie să depui mai mult efort pentru a nu pierde din vedere obiectivele profesionale.

Horoscop Gemeni săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Începi săptămâna cu preocupări de natură relațională și inițiezi dialoguri pentru claficarea unor aspecte, care țin de planurile de viitor împreună cu partenerul de cuplu, însă importante vor fi și credințele și principiile și faptul că este nevoie să rezonați pentru a putea merge mai departe.
Bani – Revenirea lui Pluton la mișcarea directă prin zodia Capricorn, din 11 octombrie, prin sectorul intereselor financiare și al banilor proveniți din alte surse decât salariile, ar putea să rezolve un context financiar, să închei o datorie sau un credit.
Muncă- Posibil, începând din această săptămână, odată cu retrogradarea lui Jupiter prin zodia ta, din 9 octombrie, să-ți reevaluezi și corectezi o direcție profesională. Va fi nevoie să găsești resursele necesare și motivația pentru a face o schimbare în următoarele patru luni.

Horoscop Rac săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Jupiter îți începe mișcarea retrogradă prin Gemeni, din 9 octombrie, prin casa spiritualității, frământărilor și trecutului. Urmează o perioadă de câteva luni de zile în care îți vei face un bilanț. Vei găsi răspunsuri la problemele care te frământă și care îți aduc vindecare, dar și conștientizări privind lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.
Pluton revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin casa relațiilor și căsătoriei, semn că lucrurile reintră în normal. După o perioadă de transformări profunde, vei reuși să-ți găsești liniștea în planul relațional.
Bani – Finalul de săptămână aduce surprize în sfera financiară. Cineva din familie îți poate oferi o sumă de bani sau găsești metode noi de a-ți suplimenta veniturile.
Muncă- La serviciu se anunță o săptămână activă privind sarcinile, respectarea unor termene limită și încheierea unor contracte noi/reactualizarea celor vechi.

Horoscop Leu săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Posibil să te preocupe situația în planul sentimental sau în relațiile cu copiii, să simți o agitație interioară și să încerci să faci un plan de viitor, să mergi pe o direcție. Pe de altă parte, se menține preocuparea pentru casă și rezolvarea unor chestiuni birocratice sau care implică schimbări în spațiul de locuit.
Bani – Jupiter, marele benefic, intră în mișcare retrogradă, din 9 octombrie, prin casa proiectelor de viitor, și urmează o perioadă de patru luni, în care vei căuta să te implici în proiecte noi, care să-ți aducă beneficii financiare suplimentare. De asemenea, vei reevalua relațiile cu unii dintre prieteni cu care desfășori o activitate.
Muncă- Pluton, planeta transformărilor, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin casa muncii, unde a adus cele mai multe schimbări din ultimii 16 ani. Acum, până pe 20 noiembrie, când se va reîntoarce în Vărsător, Pluton aduce o ultimă rectificare și rezolvare la un context profesional.

Horoscop Fecioara săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Sectorul sentimental este activat, din 11 octombrie, de revenirea lui Pluton, guvernatorul casei gândirii, informațiilor și comunicării, la mișcarea directă prin zodia Capricorn. Posibil să fi traversat o perioadă în care ai analizat situația în raport cu persoana iubită și în urma informațiilor pe care le-ai adunat, să ai o altă perspectivă. Până pe 20 noiembrie, când Pluton părăsește casa iubirii, ai timp să-ți dai seama cum poți integra noile credințe și transformări profunde, pe care Pluton le-a adus.
Bani – Nu este o săptămână potrivită să te lansezi în speculații sau artificii financiare riscante.
Muncă- La serviciu traversezi o perioadă bună pentru consolidarea relațiilor, încheierii unor contracte importante, dar nu înainte să analizezi și să reevaluezi contextul profesional. Surprize neașteptate pot să apară la finalul săptămânii, prin urmare, pregătește-te să faci față unor provocări!
Jupiter, marele benefic, intră în mișcare retrogradă, din 9 octombrie și până pe 4 februarie 2025 urmează o perioadă în care-ți vei revizui planurile privind cariera și activitățile profesionale.

Horoscop Balanță săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Pluton revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin Capricorn, respectiv prin casa vieții de familie. Până pe 20 noiembrie, când revine în Vărsător, Pluton îți oferă ocazia să rezolvi un context familial, mai ales că-n ultimii 16 ani a adus o serie de transformări, care acum se încheie.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să primești/să încasezi o sumă de bani, pe care o poți investi în casă, să schimbi un bun de o valoare mai mare sau să finalizezi o reamenajare a spațiului de locuit.
Muncă- Posibil să fie nevoie să respecți niște termene limită, să găsești soluții la unele chestiuni încurcate la serviciu. Atenție la relațiile cu colegii, colaboratorii și la felul cum comunici/interacționezi! Traversezi o săptămână în care va fi nevoie să alegi în ce direcție te îndrepți din punct de vedere profesional.

Horoscop Scorpion săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste – Pluton, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin casa comunicării, și este posibil să reiei un dialog în sfera sentimentală. Până pe 20 noiembrie, când Pluton se întoarce în Vărsător, ai ocazia să rezolvi o situație, care te-a frământat o perioadă mai mare de timp.
Bani – În prima parte a săptămânii, te preocupă banii, administrarea acestora, faci cumpărături, plăți și cauți să obții informații legate de o posibilă mărire salarială.
Pe 9 octombrie, Jupiter își începe mișcarea retrogradă prin sectorul intereselor financiare și-n următoarele patru luni urmează o perioadă în care începi un proces de revizuire a planurilor și a unui context financiar.
Muncă- S-ar putea să ai surprize la locul de muncă, să apară provocări, dar reușești să gestionezi o situație tensionată, pentru că ai intuiție și intervii înainte să se declanșeze un conflict. Ai totul sub control și datorită informațiile pe care le-ai strâns de-a lungul timpului.

Horoscop Săgetător săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Jupiter, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, din 9 octombrie, prin casa relațiilor și căsătoriei și urmează o perioadă de patru luni în care ai ocazia să-ți revizuiești relațiile și parteriatele.
Bani – Evită împrumuturile și caută să rezolvi un context financiar, astfel încât, dacă primești o ofertă de la un prieten de a te implica într-o activitate nouă, să analizezi rațional și dacă simți că nu îți aduce beneficii, să refuzi. Pe fondul acesta astral, Pluton, planeta transformărilor, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, pe sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă și ajută la rezolvarea unor probleme începute în 2008.
Muncă- Ești nemulțumit de anumite parteneriate profesionale și încerci să-ți dai seama dacă merită să le mai păstrezi sau să renunți la ele. Evenimente și vești surpriză ar putea să apară, spre finalul săptămânii, în sectorul muncii și chiar dacă te vor lua prin surprindere, cooperezi foarte bine cu schimbarea.

Horoscop Capricorn săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Din 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor, revine la mișcarea directă prin casa identității tale și până pe 20 noiembrie, când se întoarce în Vărsător, ai ocazia să iei decizii importante privind direcția în viață, mai ales că în ultimii 16 ani ai avut parte de o serie de transformări, care te-au reconstruit din temelii.
Bani – Finalul săptămânii aduce cheltuieli neașteptate, mai ales dacă ai în plan o ieșire, să rezervi o cazare.
Muncă- Săptămâna aceasta te preocupă planurile profesionale și comunicarea este importantă pentru a avea susținere de la persoane cu putere de decizie. Ești foarte bine văzut și dacă primești niște oferte/propuneri, va fi nevoie să iei o decizie pe termen lung.
Pe 9 octombrie, începe mișcarea retrogradă a lui Jupiter prin casa muncii și urmează o perioadă de patru luni în care ai ocazia să-ți reevaluezi proiectele profesionale, programul și condițiile de muncă.

Horoscop Vărsător săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Cu Jupiter în mișcare retrogradă, din 9 octombrie, urmează o perioadă de revizuire a sentimentelor și a planului amoros. Dacă ești singur, cauți să-ți dai seama cât ești dispus să investești. Pe de altă parte, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin casa subconștientului, frământărilor și trecutului și până pe 20 noiembrie vei putea să închei procesul de reconstrucție început în 2008.
Bani – Posibil în partea a doua a săptămânii să ai cheltuieli mai mari, să fie nevoie să împrumuți niște bani sau să apelezi la conturile de economii.
Muncă- Te preocupă o schimbare la locul de muncă, o avansare sau o mutare într-un alt departament. Te simți încrezător că vei reuși, dacă aplici pentru un post pe care ți-l dorești de mai mult timp. Atenție la comunicare și la interacționarea cu ceilalți!

Horoscop Pești săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Dragoste- Posibil să-ți dorești să avansezi într-o relație pe care ai început-o de curând sau ai de gând să faci niște declarații, astfel încât să cucerești pe cineva.
Pe de altă parte, dacă faci parte dintr-un cuplu, retrogradarea lui Jupiter, guvernatorul tău, din 9 octombrie, vine să te invite la o perioadă de patru luni de reevaluare a relațiilor de familie și revizuire a planurilor care țin de spațiul de locuit.
Bani – Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin sectorul proiectelor de viitor și-ți oferă ocazia, până pe 20 noiembrie, când revine în Vărsător, să-ți revizuiești planurile profesionale/financiare pe termen lung, să închei o etapă începută în urmă cu 16 ani.
Muncă- În prima parte a săptămânii, ai putea iniția dialoguri cu șefii legate de proiectele tale. Volumul de muncă poate crește în perioada următoare, însă ești motivat și ai energie să-ți demonstrezi abilitățile și experiența, asstfel încât să obții o avansare sau să preiei conducerea unei echipe.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni