• PRO TV
  • Horoscop zilnic 7 octombrie 2024. Peștii înregistrează un succes în carieră, Vărsătorii pregătesc o surpriză pentru cel drag

Horoscop zilnic 7 octombrie 2024. Peștii înregistrează un succes în carieră, Vărsătorii pregătesc o surpriză pentru cel drag

Horoscop zilnic 7 octombrie 2024. Peștii înregistrează un succes în carieră, Vărsătorii pregătesc o surpriză pentru cel drag

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 7 octombrie 2024.

Berbec

Axa comunicării se activează astăzi și ai parte de conversații utile cu colegii sau prietenii. De asemenea, te preocupă să rezolvi chestiuni birocratice, să obții niște aprobări. Ai susținerea partenerului în susținerea unui examen, interviu sau proiect în fața unei comisii.

Taur

Posibil, astăzi, să ai nevoie să te consulți cu cineva apropiat, legat de niște chestiuni financiare, de administrarea unor fonduri comune cu altă persoană, dar și a banilor pe care îi câștigi. Ai vrea să obții o mărire salarială sau să fii degrevat de niște sarcini, care au tot venit la tine fără să fi plătit în plus.

Gemeni

Dacă ești la începutul unei relații, faci un pas înainte către partener și discutați în mare despre viitorul împreună și stabiliți să plecați în mai multe sejururi, să aveți timp de relaxare pentru voi. La serviciu se anunță o perioadă încarcată și va fi nevoie să te organizezi mai bine.

Rac

Astăzi, te preocupă activitățile de la serviciu, mai ales că ai niște întâlniri importante, care pot pune bazele unor noi contracte. Cooperarea cu colegii ar putea să rezolve niște chestiuni mai vechi, care necesitau rezolvare. Și acasă ești foarte activ și rezolvi o serie de chestiuni administrative.

Leu

Astăzi, ai nevoie să faci ceva ce-ți face plăcere, să te ocupi de sufletul tău, de ce te liniștește și-ți aduce satisfacție. Este o zi favorabilă și pentru creativitate, pentru că ai capacitate maximă și un randament ridicat. De asemenea, te poți afirma foarte ușor la serviciu sau în grupul de prieteni.

Fecioară

Astăzi este posibil să încerci să intri în posesia unor documente oficiale, faci niște programări și te preocupă ascensiunea în carieră, să preiei un proiect sau să închei unul, care nu-ți mai aduce aceleași beneficii, să încerci să renegociezi un contract sau să-l mărești pe unul mai vechi.

Balanță

Posibil astăzi să fie nevoie să faci mai multe deplasări, să porți dialoguri utile și constructive la serviciu și să încerci să fii cât mai prezent în toate sarcinile și activitățile profesionale. S-ar putea să fii prezent într-un cadru oficial, să te alături unui grup într-o dezbatere, să prezinți un proiect sau o idee.

Scorpion

Astăzi ești preocupat de bani și administrarea acestora, dar și de activități care-ți pot aduce bani dintr-o altă sursă decât salariul. Posibil să fie nevoie să amâni o minivacanță, pentru că intervin alte cheltuieli, care sunt mai urgente.

Săgetător

Luna îți traversează sectorul personalității și formează aspecte armonioase, astfel încât ai ocazia să rezolvi o serie de chestiuni care țin de casă, familie, relația cu părinții, sectorul financiar și posibilitatea să recuperezi niște sume de bani împrumutate.

Capricorn

Astăzi ai nevoie de liniște și izolare pentru a putea lua niște decizii importante, care vizează serviciul și activitățile profesionale. S-ar putea să gășești metode bune de a interconecta anumite departamente între ele, să circule mai bine și ușor informația, iar sarcinile să fie îndeplinite la timp.

Vărsător

Contextul astral de astăzi este favorabil planurilor de viitor, pregătirii unei surprize unui prieten, o petrecere cuiva drag sau chiar partenerului de cuplu, dacă se apropie un eveniment important din viața voastră.

Pești

Astăzi ești foarte implicat în viața profesională și s-ar putea să înregistrezi un succes. Pe de altă parte, simți nevoia să faci puțină ordine în carieră și-n proiectele pe care le ai în derulare, să ți se aprecieze mai mult efortul și implicarea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni