• PRO TV
  • Primele declarații ale Monicăi Bîrlădeanu despre nunta cu Valeriu Gheorghiță. Actrița și soțul ei s-au căsătorit în mare secret: „O nuntă așa cum am visat amândoi”

Primele declarații ale Monicăi Bîrlădeanu despre nunta cu Valeriu Gheorghiță. Actrița și soțul ei s-au căsătorit în mare secret: „O nuntă așa cum am visat amândoi”

Primele declarații ale Monicăi Bîrlădeanu despre nunta cu Valeriu Gheorghiță. Actrița și soțul ei s-au căsătorit în mare secret: „O nuntă așa cum am visat amândoi”

Sâmbătă, 5 octombrie, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit. Petrecerea de vis a avut loc la Palatul Snagov, iar rezultatul final a fost pe placul mirilor.

Gallery

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă ca în povești, în acest weekend. După nouă luni de pregătiri intense, pentru ca totul să fie la superlativ, cei doi au devenit soț și soție și au serbat evenimentul alături de cele mai dragi persoane.

Monica Bîrlădeanu, primele declarații despre nuna cu Valeriu Gheorghiță

Actrița și soțul ei s-au ocupat de fiecare detaliu necesar petrecerii, iar totul a fost ales cu foarte mare grijă. Eleganța și rafinamentul și-au spus cuvântul, iar totul a fost pregătit în mare secret, fiind două persoane private, care au decis să își țină relația departe de cei din jur.

La scurt timp după petrecere, Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații despre nunta cu Valeriu Gheorghiță. Artista este în culmea fericirii și nu a putut lăsa evenimentul să treacă fără a le mulțumi tuturor celor care au fost prezenți.

Citește și:

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (doua, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecuta cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste si bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a fost mesajul postat de Monica Bîrlădeanu, pe contul său de Instagram.

Ce semnifică florile alese de Monica Bîrlădeanu pentru buchetul miresei

Actrița a fost atentă la toate detaliile, iar unul dintre cele mai importante aspecte a fost chiar buchetul miresei. Aceasta a optat pentru un buchet de cale, florile având diverse semnificații.

Citește și:

​Conform culturii grecești, calele fac trimitere la zeița Artemis, fiind considerate un simbol al nașterii și al fertilității. În cultura chineză, acestea sunt asociate cu tinerețea veșnică, dar și cu renașterea, iar, în cultura occidentală, fac trimitere către iubire, puritate și eleganță.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni