ß
Monica Bîrlădeanu a avut parte de o nuntă ca în povești la Palatul Snagov. Aceasta s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță, într-un decor de vis, după mai bine de un an de relație.
Invitații au fost rugați să respecte codul vestimentar Black Tie și cei mai mulți s-au conformat cu brio. Adelina Pestrițu și soțul ei, de exemplu, au fost printre cei mai eleganți invitați.
Și meniul a fost unul pe măsură. Adelina Pestrițu a postat pe InstaStory o imagine cu meniul plin de delicatese.
Mirii au optat pentru o combinație de modern cu tradițional – astfel, invitații au fost delectați cu sturion, dar și cu sarmale.
Gallery
Iată în ce a constat meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu:
STARTER
MAIN COURSES
Sturion (nisetru) rumenit, servit cu unt negru, icre, crispy rucola, salată de cous-cous în foaie de orez copt și morcov caramelizat
Sarmale în cuib, învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smântână, costiță și ardei iute
Medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline
Rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, castraveți noi murați, aromați cu mărar și ulei de floarea-soarelui