• PRO TV
  • De la gospodină la divă absolută în câteva ore. Transformarea Andreei Bănică pentru nunta Lorei i-a impresionat pe fani

De la gospodină la divă absolută în câteva ore. Transformarea Andreei Bănică pentru nunta Lorei i-a impresionat pe fani

De la gospodină la divă absolută în câteva ore. Transformarea Andreei Bănică pentru nunta Lorei i-a impresionat pe fani

Andreea Bănică a știut, cu siguranță, cum să își facă intrarea la nunta Lorei. Artista a venit alături de soțul ei într-o rochie care, cu siguranță, a atras privirile invitaților.

Cu câteva ore înainte de a merge la nunta Lorei, Andreea Bănică și soțul ei erau ocupați cu treburi casnice – cântăreața dădea cu mopul în casă, iar soțul ei replanta gazonul. Însă, printr-o mobilizare de zile mari, cei doi s-au transformat în timp record – Andreea a reușit să arate ca o adevărată divă, iar soțul ei, Lucian, nu a fost cu nimic mai prejos.

Andreea Bănică a ales pentru eveniment o elegantă rochie neagră cu paiete, pe bretele, și cu un decolteu impresionant. Artista și-a aranjat părul în bucle rebele, ducându-ne cu gândul la coafurile Shakirei.

Fanele au întrebat-o de ce a ales o rochie neagră pentru o nuntă, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară: „Pentru că negrul este eleganța supremă”.

Gallery

„Impecabili”, „Sunteți superbi!”, le-au transmis fanii pe rețelele de socializare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni