• PRO TV
  • Mădălina Pamfile, după ce fost prinsă beată la volan și a făcut scandal: "Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut"

Mădălina Pamfile, după ce fost prinsă beată la volan și a făcut scandal: "Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut"

Mădălina Pamfile, după ce fost prinsă beată la volan și a făcut scandal: "Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut"

Mădălina Pamfile a fost prinsă de poliție, sâmbătă dimineața, în timp ce conducea haotic un autoturism în sectorul 1. Vedeta în vârstă de 31 de ani a fost imobilizată după o reacție agresivă și transportată la INML pentru analize.

Fosta asistentă tv se întorcea de la o petrecere dintr-un club de fițe din Capitală, când s-a întâmplat incidentul. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a mărturisit că își recunoaște faptele și regretă profund cele întâmplate.

Nu aș dori să comentez evenimentele petrecute în această dimineață, pot doar să spun că regret profund cele întâmplate și îmi asum consecințele faptelor mele.

Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut și nu cred că servește opiniei publice și nici familiei mele expirmarea unui punct de vedere din partea mea”, a declarat Mădălina Pamfile pentru click.ro.

Mădălina Pamfile conducea haotic, fiind în stare de ebrietate

Oamenii legii au oprit un bolid de lux în zona Arcului de Triumf, șoferița nerespectând legislația rutieră. Mădălina Pamfile se afla într-un Bentley. Poliția a fost sesizată la ora 04.06, printr-un apel la 112, că un autoturism se deplasează haotic în trafic.

Vedeta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Brigad Rutieră.

Conform sursei citate, ”având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni