• PRO TV
  • Mădălina Pamfile, prinsă băută la volan! Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost încătușată după ce a devenit agresivă cu polițiștii

Mădălina Pamfile, prinsă băută la volan! Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost încătușată după ce a devenit agresivă cu polițiștii

Mădălina Pamfile, prinsă băută la volan! Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost încătușată după ce a devenit agresivă cu polițiștii

Mădălina Pamfile a fost prinsă la volan sub influența alcoolului. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost prinsă băută la volan sâmbătă dimineață, potrivit g4media.ro.

Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția a deschis un dosar penal.

View this post on Instagram

A post shared by Pamfile Madalina (@pamfilemadalina)

Oamenii legii au imobilizat-o

Vedeta a fost dusă în cătușe la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru că era agresivă la adresa polițiștilor. Fosta asistentă tv a a fost oprită de polițiști după un apel la 112 care semnala faptul că ”se deplasa haotic” pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei.

”La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

La începutul acestui an, fosta asistentă tv, care s-a retras din lumina refletoarelor, s-a căsătorit în secret, în Dubai. Mădălina Pamfile este mama a două fetite.

În 2015, ea a fost audiată ca martor într-un dosar de proxenetism.

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni