• PRO TV
  • Primul mesaj transmis de Lora, după cununia religioasă. Artista și Ionuț Ghenu se pregătesc pentru petrecerea care va ține toată noaptea: „Trimit iubire...”

Primul mesaj transmis de Lora, după cununia religioasă. Artista și Ionuț Ghenu se pregătesc pentru petrecerea care va ține toată noaptea: „Trimit iubire...”

Primul mesaj transmis de Lora, după cununia religioasă. Artista și Ionuț Ghenu se pregătesc pentru petrecerea care va ține toată noaptea: „Trimit iubire...”

Lora și Ionuț Ghenu s-au cununat religios, astăzi, 5 septembrie, în Capitală. La scurt timp după ce cununia religioasă s-a încheiat, artista a făcut prima postare pe contul său de Instagram.

Gallery

Lora și Ionuț Ghenu au așteptat ceva timp acest moment și, în cele din urmă, au ajuns să facă și cununia religioasă. La două săptămâni de când au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, cei doi au mai făcut un pas important.

Prima reacție a Lorei după cununia religioasă

Lora și-a ținut fanii cu sufletul la gură astăzi. După ce a anunțat că va face și cununia religioasă, artista a împărtășit câteva detalii care i-au făcut extrem de curioși pe fanii lor. După câteva ore de așteptare, aceasta a postat prima imagine în rochie de mireasă, dar și primul mesaj.

Artista a postat o fotografie din mașină. Vizibil emoționată, cu buchetul de flori în mână, artista le-a transmis un mesaj scurt tuturor celor care îl urmăresc, dar emoționant: „Trimit iubire...”.

Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta de mai multe ori

Lora și Ionuț Ghenu au vorbit de mai multe ori despre nuntă, mărturisind că vor să facă și acest pas, însă, de fiecare dată când au spus că încep pregătirile, ceva a intervenit.

Moartea mamei artistei, războiul din Ucraina, dar și programul încărcat al celor doi i-a tot obligat să amâne momentul aproximativ cinci ani, dar, în cele din urmă, au făcut pasul cel mare.

„Am vrut să ne facem nebunia și la începutul acestui an. S-au întâmplat niște lucruri la mine în companie și a trebuit toată atenția mea să fie acolo. Refuzasem și un proiect de televiziune mare. Nu eram sigură că am făcut ce trebuie, dar a funcționat instinctul perfect, am făcut alegerea bună. Nunta o punem pe ultimul loc. Dacă noi suntem tot timpul împreună, suntem ca și căsătoriți. Se taie săraca de pe listă tot timpul”, a spus aceasta, în cadrul unui eveniment.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni