• PRO TV
  • Cine sunt cele două cupluri de nași alese de Lora și de Ionuț Ghenu. Primul este format din unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România

Cine sunt cele două cupluri de nași alese de Lora și de Ionuț Ghenu. Primul este format din unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România

Cine sunt cele două cupluri de nași alese de Lora și de Ionuț Ghenu. Primul este format din unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România

Lora și Ionuț Ghenu s-au cununat religios, astăzi, 5 octombrie, la o biserică din București. Cei doi au făcut pasul cel mare, după mai mulți ani de amânări, iar printre cele mai importante persoane prezente s-au numărat chiar nașii lor.

Gallery

Lora și Ionuț Ghenu și-au dorit o nuntă de vis, motiv pentru care, au vrut ca nașii care îi vor cununa să fie niște persoane dragi și apropiate lor. Cei doi au ales ca părinți spirituali să le fie două cupluri cunoscute în țara noastră.

Cine sunt nașii aleși de Lora și de Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu nu au dat foarte multe detalii despre nuntă, deși i-au luat pe toți prin surprindere în momentul în care au anunțat că vor ajunge în fața altarului.

Cei doi au decis să fie cununați de Cătălin Tudose, cunoscut drept „Tolea”, și de soția lui. Cei doi sunt prieteni apropiați proaspeților însurăței și s-au bucurat când au aflat că vor avea un asemenea rol important în viața lor, de aici înainte.

Cătălin Tudose este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România. Acesta a construit zeci de blocuri în Iași, iar afacerile i-au umplu conturile cu câteva milioane de euro bune. Deține unele dintre cele mai scumpe mașini din România, iar, la cununia civilă a Lorei, și-a făcut apariția coborând dintr-o mașină care costă aproximativ o jumătate de milion de euro.

De asemenea, cuplul a avut încă o pereche de nași, fiind vorba de Sanda și de Cătălin Niculescu.

Lora și Ionuț Ghenu vor avea o petrecere de nuntă fără tradiții

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, Lora a mărturisit că, deși își dorește ca petrecerea să fie la superlativ, pentru a se distra de minune, va avea o nuntă fără tradiții. Aceasta își dorește să se bucure de fiecare moment al petrecerii, motiv pentru care, nu vrea să fie furată.

Cu toate acestea, ea și Ionuț Ghenu s-au pregătit trup și suflet pentru petrecere și s-au ocupat de toate detaliile, pentru a se asigura că nimeni și nimic nu va strica ziua specială.

„Vor cânta niște oameni pe sufletul meu! Am primit cadou de nuntă trupa mea preferată, dar nu vă spun acum despre cine este vorba. Este o trupă despre care spuneam acum mulți ani că dacă e să mă mai mărit vreodată, mie trebuie să îmi cânte la nuntă”, a spus Lora, conform Click.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni