• PRO TV
  • Lora s-a căsătorit religios. Artista și Ionuț Ghenu au ajuns în fața altarului, după nouă ani de relație

Lora s-a căsătorit religios. Artista și Ionuț Ghenu au ajuns în fața altarului, după nouă ani de relație

Lora s-a căsătorit religios. Artista și Ionuț Ghenu au ajuns în fața altarului, după nouă ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios. Astăzi, 5 octombrie, cei doi au ajuns în fața altarului, la două săptămâni de când au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Gallery

Zi mare pentru Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi s-au căsătorit civil, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. După o așteptare de nouă ani, cei doi au decis să facă pasul cel mare.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil

După o relație de nouă ani și mai multe amânări, Lora și Ionuț Ghenu au ajuns în fața altarului. Cei doi au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie fastuoasă, la care au participat cele mai apropiate persoane.

Pregătirile au început încă de la primele ore ale dimineții, iar emoțiile i-au copleșit pe ambii parteneri. Artista a apelat la serviciile unui make-up artist și ale unui hairstylist cunoscut, pentru ca look-ul din ziua cea mare să fie la superlativ.

Invitații au ajuns la biserică în urmă cu mai bine de o oră și nu a durat mult până când mirele și mireasa și-au făcut apariția. Cei doi au furat toate privirile și, pentru a se asigura că totul va decurge fără probleme, au angajat și două gărzi de corp, relatează Cancan.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil în urmă cu două săptămâni

În urmă cu doar câteva săptămâni, Lora și Ionuț Ghenu au anunțat că au stabilit data nunții, după ce au amânat-o de mai multe ori. Cu doar două săptămâni înainte de cununia religioasă, au făcut cununia civilă.

Artista a declara că își dorește ca ziua nunții să nu fie doar una de poveste, ci să fie o zi în care totul să se desfășoare conform planului, deoarece vrea să fie o mireasă relaxată și să trăiască din plin fiecare clipă.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni