• PRO TV
  • Florin Piersic Jr. dezvăluie detalii din culisele filmului „The Protégé/Codul asasinului”! Pelicula va putea fi urmărită pe PRO TV și, în curând, pe VOYO

Florin Piersic Jr. dezvăluie detalii din culisele filmului „The Protégé/Codul asasinului”! Pelicula va putea fi urmărită pe PRO TV și, în curând, pe VOYO

Florin Piersic Jr. dezvăluie detalii din culisele filmului „The Protégé/Codul asasinului”! Pelicula va putea fi urmărită pe PRO TV și, în curând, pe VOYO

Thrillerul de spionaj „The Protégé/Codul asasinului” va fi difuzat duminică, de la ora 22.00, pe PRO TV! Telespectatorii vor avea ocazia de a-i vedea în pelicula filmată la București și pe marii actori Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă și George Piștereanu.

„The Protégé/Codul asasinului” este filmul pe care telespectatorii români îl vor putea urmări duminică, de la ora 22.00, doar la PRO TV. Alături de Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson, în rolurile pricipale, se află și actorii români Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă și George Piștereanu.

Pelicula s-a turnat în România în urmă cu patru ani, pe parcursul a peste 50 de zile, telespectatorii având acum ocazia să recunoască locuri din București, dar și actori români, pe lângă distribuția străină de calibru. Filmul va fi disponibil în curând și pe platforma de streaming VOYO.

Florin Piersic Jr. a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv, despre experiența de a filma alături de nume mari din cinematografie.

„Singurul lucru pe care mi-l amintesc cu mult drag este conversația lungă cu Michael Keaton pentru că am stat, la un moment dat, în așteptare și a fost curios să afle lucruri despre România. Am stat de vorbă cam o oră cu un om prea normal și modest”, a povestit actorul.

Într-o zi de filmare, povestește Florin Piersic Jr., a fost nevoit să execute o cădere, moment în care s-a aruncat cu toată greutatea corpului său pe un deget. Nu și-a dat seama atunci, fiind complet absorbit de atmosfera filmărilor, însă după o săptămână au început să apară durerile. 

„Întâmplarea cu degetul, când trebuia să cad ca o scândură. Am făcut vreo trei duble și mi-a ieșit, dar am căzut practic în degetul ăsta cu 100 de kilograme pe care le am. S-a rupt și nu am știut pe moment. Peste vreo săptămână mi-am făcut radiografie pentru că simțeam că mă doare, dar am crezut că este normal. S-a refăcut.

Asta se întâmplă și la teatru. Sunt niște funcții ale organismului care se opresc dacă ești cu totul acolo. Nu ai nevoie să te duci la toaletă, să bei apă...”, a mai spus Florin Piersic Jr.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai jos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni