• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești recunoaște că încă mai păstrează legătura cu Cristina Pucean. Artistul a dat de înțeles că separarea ar putea fi definitivă: „De data asta, e pe bune”

Bogdan de la Ploiești recunoaște că încă mai păstrează legătura cu Cristina Pucean. Artistul a dat de înțeles că separarea ar putea fi definitivă: „De data asta, e pe bune”

Bogdan de la Ploiești recunoaște că încă mai păstrează legătura cu Cristina Pucean. Artistul a dat de înțeles că separarea ar putea fi definitivă: „De data asta, e pe bune”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit la scurt timp după ce au aniversat doi ani de relație, deși părea că lucrurile stau foarte bine între ei. Recent, însă, acesta a rupt tăcerea și a făcut primele declarații despre fosta lui parteneră.

Gallery

Deoarece Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, fanii celor doi sunt destul de sceptici în ceea ce privește despărțirea lor. Aceștia sunt convinși că totul este doar o strategie de marketing, pentru a beneficia de și mai multă atenție.

Bogdan de la Ploiești susține că despărțirea de Cristina Pucean este reală

Nu de puține ori, s-a spus că cei doi doar mimează despărțirea, urmând ca, la doar câteva zile după aceea, să se afișeze împreună. Tocmai din cauza acestor reacții, Bogdan de la Ploiești a decis să spună tot adevărul, precizând că separarea lor nu este o minciună.

Citește și:

​Cântărețul de manele a ținut să precizeze faptul că, de data aceasta, totul este pe bune și că preferă să nu facă nicio declarație pe seama acestui subiect, deoarece, de fiecare dată când a procedat așa, lucrurile s-au întâmplat altfel decât a crezut.

„Ne-am despărțit de o lună de zile. Nu e nicio strategie de marketing la mijloc. De data asta, e pe bune. Dumnezeu le așază pe toate. E bine să nu-mi dau cu părerea, pentru că am mai făcut asta. Mi-am dat cu părerea foarte tare și, după aceea, s-au întâmplat alte lucruri și e bine să-l las pe Dumnezeu să decidă”, a spus acesta, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu au rupt legătura definitiv

Artistul a recunoscut că, deși nu mai formează un cuplu, cei doi au mai vorbit ocazional, însă lasă lucrurile să se așeze de la sine și alege să nu intre în detalii, pentru a nu regreta acest lucru mai târziu.

Citește și:

„Prefer să nu vorbesc acum, ci la momentul potrivit. Nu vreau să fac vreo greșeală și să îmi pară rău mai târziu, cum am mai făcut de altfel. Important e că știu că Dumnezeu le va așeza și sper la tot ce este mai bun, atât pentru mine, cât și pentru ea”, a mai spus Bogdan de la Ploiești.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni