• PRO TV
  • Kate Middleton, gest emoționant pentru o adolescentă bolnavă de cancer. Viitoarea regină a Marii Britanii a fost emoționată de povestea ei, fiind diagnosticată cu aceeași boală

Kate Middleton, gest emoționant pentru o adolescentă bolnavă de cancer. Viitoarea regină a Marii Britanii a fost emoționată de povestea ei, fiind diagnosticată cu aceeași boală

Kate Middleton, gest emoționant pentru o adolescentă bolnavă de cancer. Viitoarea regină a Marii Britanii a fost emoționată de povestea ei, fiind diagnosticată cu aceeași boală

Kate Middleton a făcut un gest emoționant pentru o adolescentă bolnavă de cancer. Viitoarea regină a Marii Britanii este din ce în ce mai impresionată de persoanele care se luptă cu boala necruțătoare, după ce și ea a fost diagnosticată la începutul acestui an.

Gallery

Kate Middleton și-a reluat îndatoririle regale, la scurt timp după ce a anunțat că a încheiat tratamentul pentru cancer. Soția prințului William și-a dorit foarte mult să își reia atribuțiile, însă totul are loc sub atenta supraveghere a medicilor.

Kate Middleton, gest emoționant pentru o adolescentă bolnavă de cancer

După reluarea activităților, în măsura în care starea de sănătate îi permite acest lucru, Kate Middleton se implică din ce în ce mai mult în cazurile care au legătură cu cancerul. Recent, aceasta s-a întâlnit cu o adolescentă care, la vârsta de doar 16 ani, face chimioterapie.

Citește și:

​Kate Middleton și prințul William au stat de vorbă cu adolescenta, iar, la un moment dat, prințesa a îmbrățișat-o. Cei doi au făcut și o postare pe o platformă de socializare, iar internauții au felicitat-o pentru dragostea pe care o poartă celor din jur.

„A fost o plăcere întâlnirea de astăzi cu Liz la Windsor. O tânără și talentată fotografă, a cărei creativitate și putere ne-a inspirat pe amândoi. Mulțumim pentru fotografiile și povestea pe care le-ai împărtășit cu noi”, a fost mesajul transmis de Kate și de William.  

Regele Charles continuă lupta împotriva cancerului

Dacă prințesa Kate a făcut un pas important în ceea ce privește starea ei de sănătate, regele Charles continuă lupta. Conform unor surse, tratamentul pe care acesta îl urmează nu a dat roade, iar starea lui de sănătate s-ar fi agravat.

Citește și:

​Cu toate acestea, persoane apropiate acestuia susțin că, în ultimul an, a dat dovadă de determinare”, pentru „a fi cât de prezent a fost posibil”, însă „sănătatea trebuie să rămână prioritatea numărul unu”.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni