• PRO TV
  • Raluca Moianu, despre căsătoria fiicei însărcinate la 19 ani: "Eu nu mă bag, sunt o soacră model"

Raluca Moianu, despre căsătoria fiicei însărcinate la 19 ani: "Eu nu mă bag, sunt o soacră model"

Raluca Moianu va deveni, la 55 de ani, o bunică împlinită.

Fiica ei, Mara Ilinca Ancuța și Virgil Boglea, de profesie avocat, au făcut cununia civilă în weekend. Bărbatul este cu 14 ani mai mare decât partenera lui, dar cei doi se iubesc enorm.
Mai mult, tânăra este însărcinată și va naște curând.

La Măruță, Raluca Moianu a venit cu multă energie bună și a povestit deschis despre fiica ei:

Mara și Virgil s-au cunoscut anul trecut. Era o întâlnire cu studenți și avocați. Ea e studentă, el e avocat de penal, nu îi e profesor în niciun caz. Că așa a apărut. Așa a început, de la profesional, au trecut la personal. (...) Nu m-am gândit cum să îl cheme pe copil. Ar fi culmea să mă bag în relația lor. 
Eu cred că e de la Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Normal că mi-au dat lacrimile, îmi dau lacrimile. Eu am zis că o să fie băiat și băiat o să fie.
Eu nu mă bag, sunt o soacră model. Casa lor, copilul lor. Eu am zis fiică-mii, eu sunt bunica, eu o să îl răsfăț, de educație se ocupă ei, poți să mă mituiești dacă vrei. 

Cred că generația aceasta e mai pentru familie, noi eram altfel, mai pe carieră. 

Da, fiica mea, e frumoasă, e foarte hotărâtă, e responsabilă, știe ce vrea. Da, ea e în anul doi de facultate. De ce mă întrebi pe mine dacă oprește facultatea? Întreab-o pe ea. Dacă o să cresc eu copilul? Păi și cu cuscra cum fac? Că ea e la pensie. Ne descurcăm. (...) Seamănă cu mine, dar mai mult cu Mario, tatăl ei, mai mult la atitudine cu el.

​​Despre viața ei profesională, Raluca a povestit:

Fac audiobook-uri din pandemie, m-a prins foarte tare, sunt zeci de cărți cu vocea mea. Sunt la facultate profesoară. Țin în privat cursuri de public speaking și media training. 

VEZI VIDEO ATAȘAT

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK/ CAPTURĂ PRO TV 

FOTO: PROTV 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni