• PRO TV
  • Karmen și Bogdan de la Ploiești, La Măruță, după ce au trecut amândoi prin despărțiri și s-a zvonit că ar avea o relație

Karmen și Bogdan de la Ploiești, La Măruță, după ce au trecut amândoi prin despărțiri și s-a zvonit că ar avea o relație

La Măruță au venit Bogdan de la Ploiești și Karmen, amândoi cu vieți noi în față, dar și cu o melodie la fel de nouă.

Gallery

​Cei doi s-au deschis și au mărturisit că au trecut prin despărțiri, dar au încredere în viitor:

Bogdan de la Ploiești: Oamenii trebuie să înțeleagă că vor afla adevărul, e vorba de o piesă, una complicată, într-adevăr. Ne-am întâlnit la momentul nepotrivit. Și noi ne-am despărțit, și ei s-au despărțit și a ieșit piesa asta frumoasă. Eu cu fosta mea am mai vorbit, dra foarte puțin, totul este în mâinile lui Dumnezeu. Prefer să nu vorbesc acum, vreau la momentul potrivit, nu vreau să fac o greșeală, cum am mai făcut.

Gallery

Karmen: Noi nu am dat nimic de înțeles. (...) Se întâmplă ceva, s-a deschis un portal... Eu sunt bine, mă ocup de Sofi. (...) Tatăl meu a zis că nimeni nu a divorțat pentru că nu există atmosfera tristă. Da, suntem în proces de divorț. Viața și dragostea și toate au nevoie de timp. (...) Viața merge înainte, la fel muzica. (...) Da, primesc mesaje de când m-am separat, dar crede-mă, nu am timp nici să le citesc.

​Karmen avut 6 ani de relație cu Bogdan Caplescu, iar ruptura dintre ea și acesta s-a produs în urmă cu 10 luni. Fiica ei, Sophie,e foarte bine după divorț, iar despărțirea a fost o decizie de comun acord.

La rândul său, Bogdan a avut o relație pentru mulți inspirațională, dar care, după spusele lui, cel puțin în momentul de față, a luat sfârșit. 


FOTO: INSTAGRAM/ FACEBOOK/ 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni