• PRO TV
  • CNN a solicitat un interviu cu Melania Trump, iar editura cărții fostei Prime Doamne a Statelor Unite a cerut în schimb o sumă colosală de bani

CNN a solicitat un interviu cu Melania Trump, iar editura cărții fostei Prime Doamne a Statelor Unite a cerut în schimb o sumă colosală de bani

CNN a solicitat un interviu cu Melania Trump, iar editura cărții fostei Prime Doamne a Statelor Unite a cerut în schimb o sumă colosală de bani

În urmă cu aproape două luni, CNN a contactat editura cărții Melaniei Trump pentru a solicita un interviu cu fosta Primă Doamnă înainte de publicarea viitoarei sale cărți de memorii. După mai multe schimburi de e-mailuri despre un posibil interviu, editura a trimis săptămâna trecută o cerere neobișnuită: a cerut suma de 250.000 de dolari pentru timpul soției lui Donald Trump.

Gallery

​Într-un e-mail trimis CNN, Skyhorse Publishing a trimis un document intitulat „Confidentiality and Nondisclosure Agreement” (Acord de confidențialitate), care stabilea condiții stricte pentru un interviu și utilizarea materialului din carte, intitulat „Melania”, care urmează să fie publicat în 8 octombrie. În plus, acordul stipula că „CNN va plăti o taxă de licență de 250.000 de dolari.

CNN nu a semnat acordul. Câteva zile mai târziu, după ce un alt jurnalist CNN a întrebat Skyhorse Publishing despre taxa exorbitantă de interviu, editura a declarat că a trimis cererea de plată din greșeală.

„Nici Melania, nici cineva din echipa ei nu știa nimic despre NDA, iar documentul care a fost trimis reflecta o eroare de comunicare internă”, a declarat Tony Lyons, președintele și editorul Skyhorse, pentru CNN.

Plata unei personalități publice pentru un interviu, în special a soției unui candidat politic, este extrem de dezaprobată în majoritatea redacțiilor, care tind să aibă orientări stricte împotriva unei astfel de practici. De asemenea, este foarte neobișnuit ca cererea să vină din partea unui reprezentant care se presupune că acționează în numele soției unui candidat la președinție și a unei foste prime doamne.

Purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump a refuzat să comenteze.

Chiar dacă solicitarea a fost o eroare de comunicare, prețul cerut în NDA reflectă o sumă similară pentru care Melania Trump a fost compensată în trecut, scrie sursa menționată mai sus. Luna trecută, CNN a dezvăluit că fosta Primă Doamnă a vorbit la două strângeri de fonduri politice pentru Log Cabin Republicans în acest an și a fost plătită cu 237.500 de dolari pentru un eveniment din aprilie.

Melania Trump a primit, de asemenea, 250.000 de dolari pentru un eveniment Log Cabin Republican în decembrie 2022, pentru a ține un discurs imediat după ce fostul președinte a anunțat că candidează pentru realegere.

Melania este căsătorită cu Donald Trump din 2005. Cuplul are un fiu, pe nume Barron, în vârstă de 18 ani.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni