• PRO TV
  • Karmen a recunoscut motivul real pentru care ea și Bogdan Căplescu au divorțat. Ce șanse de împăcare există între ei doi: „A fost o decizie luată de comun acord”

Karmen a recunoscut motivul real pentru care ea și Bogdan Căplescu au divorțat. Ce șanse de împăcare există între ei doi: „A fost o decizie luată de comun acord”

Karmen a recunoscut motivul real pentru care ea și Bogdan Căplescu au divorțat. Ce șanse de împăcare există între ei doi: „A fost o decizie luată de comun acord”

În urmă cu o lună, Karmen anunța că divorțează de Bogdan Căplescu, fără a da, însă, prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat între ei. Recent, artista a vorbit despre motivul care a stat în spatele separării, dar și despre șansele de împăcare care există.

Gallery

Vestea că Bogdan Căplescu și Karmen divorțează i-a luat prin surprindere pe mulți și toți se întreabă dacă cei doi își vor mai da o șansă, mai ales pentru că au un copil împreună. Artista a răspuns la aceste întrebări, pentru a pune punct tuturor speculațiilor.

Motivul real pentru care Karmen și Bogdan Căplescu au divorțat

Recent, Karmen a fost invitată într-un podcast, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele care i-au făcut pe ea și pe tatăl fiicei sale să divorțeze. Fiica lui Adrian Minune a izbucnit în lacrimi și a recunoscut că trece printr-o perioadă dureroasă.

Citește și:

Aceasta a mărturisit că decizia de a divorța a fost luată de comun acord, deoarece amândoi erau în punctul în care, orice ar fi făcut, nu puteau ajunge la un numitor comun. În ciuda tuturor eforturilor depuse și a încercărilor de a readuce lucrurile pe linia de plutire, și-au dat seama că, din păcate, aceasta este singura variantă.

Karmen și Bogdan Căplăscu nu se gândesc la împăcare

Deși decizia a fost luată în urmă cu ceva timp și fiecare a avut suficient timp pentru a procesa informația, Karmen și Bogdan Căplescu au decis că cel mai bine este ca fiecare să își vadă de drum.

Cei doi nu iau în calcul împăcarea, deoarece lucrurile nu se vor schimba, dar vor continua să păstreze legătura, deoarece prioritatea lor numărul unu rămâne fiica pe care o au împreună.

Citește și:

„Nu e de întors. Amândoi am ajuns la concluzia că e mult mai bine pentru noi individual, dar și pentru Sofia chestia asta. Nu ai de unde să știi ce îți rezervă viața, doar că, atât timp cât a fost o decizie luată de comun acord, nu a plecat vreunul din noi. Ne-am dat seama că nu se mai poate”, a mai spus Karmen, în cadrul podcast-ului.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni