• PRO TV
  • Vila în care s-a produs una dintre cele mai mediatizate crime din România, scoasă la vânzare. Costă 2 milioane de euro și e printre cele mai scumpe din județ

Vila în care s-a produs una dintre cele mai mediatizate crime din România, scoasă la vânzare. Costă 2 milioane de euro și e printre cele mai scumpe din județ

Vila în care s-a produs una dintre cele mai mediatizate crime din România, scoasă la vânzare. Costă 2 milioane de euro și e printre cele mai scumpe din județ

În anul 2023, o crimă care avea loc în Sibiu șoca întreaga țară.

Adrian Kreiner, un om de afaceri destul de cunoscut în județ, a fost ucis de trei persoane în propria lui locuință, cazul fiind intens mediatizat. Dintre ucigași, doar doi au fost reținuți, în timp ce altul a fugit din țară și este dat în urmărire internațională.

Chiar dacă locuința are sistem anti-efracție, este supravegheată video, iar sistemele de iluminat sunt automatizate, acest lucru nu l-a ajutat pe Adrian Kreiner, care a fost ucis, iar criminalii au furat mai multe obiecte de valoare din casă.

Potrivit unui post de știri, familia omului de afaceri din Sibiu a cărei moarte este în continuare anchetată a decis să scoată la vânzare locuința. Iar prețul cerut nu este deloc unul mic: aproximativ 2,1 milioane de euro!

Din câte se pare, casa se vinde complet utilată și mobilată. Locuința are o suprafață de aproape 400 metri pătrați și un teren de 715 metri pătrați. La parter se află un hol spațios, living cu șemineu și loc de luat masa și bucătărie, iar la etaj sunt două dormitoare. Locuinșa beneficiază și de un garaj interior.

Suma piperată cerută în schimbul vilei de lux face locuința să fie una dintre cele mai scumpe din județul Sibiu, chiar dacă în aceasta a avut loc o crimă șocantă, care a fost intens mediatizată.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni