• PRO TV
  • Jake Bongiovi, fiul de 22 de ani al lui Jon Bon Jovi, s-a însurat cu actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de 20 de ani. Imagini de la nunta luxoasă din Italia

Jake Bongiovi, fiul de 22 de ani al lui Jon Bon Jovi, s-a însurat cu actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de 20 de ani. Imagini de la nunta luxoasă din Italia

Jake Bongiovi, fiul de 22 de ani al lui Jon Bon Jovi, s-a însurat cu actrița Millie Bobby Brown, în vârstă de 20 de ani. Imagini de la nunta luxoasă din Italia

Jake Bongiovi și Millie Bobby Brown au spus „Da” în cadrul unei ceremonii în aer liber, pe care au organizat-o în Italia. Fiul de 22 de ani al cântărețului Jon Bon Jovi a avut o nuntă luxoasă, într-un decor de trandafiri albi și hortensii.

Jake Bongiovi a purtat un costum alb de la Tom Ford, iar Millie Bobby Brown a fost fabuloasă într-o rochie din dantelă de la Oscar De La Renta. Cântărețul Jon Bon Jovi și-a asortat ținuta cu cea a fiului. 

Jake, care este model și actor, a postat mai multe fotografii de la nunta spectaculoasă pe pagina sa de socializare, scriind și un mesaj adresat soției: „Pentru totdeauna și mereu, soțul tău”.

Ceremonia a fost oficiată de co-starul lui Brown din filmul „Stranger Things”, Matthew Modine.

Nunta a avut loc la Villa Cetinale, considerată una dintre cele mai fermecătoare din Toscana, conform Architectural Digest. Proprietatea datează din 1680, scrie pagesix.com

Cei doi sunt într-o relație din iunie 2021 și au anunțat logodna anul trecut.

Actrița de 20 de ani a mărturisit, anterior, într-un interviu pentru Glamour că întâlnirea cu Jake i-a schimbat perspectiva asupra relațiilor, menționând că înainte a trecut printr-o „relație toxică”.
„Cred că îmi era atât de frică să fiu o femeie puternică într-o relație”, a explicat ea.

„Când l-am întâlnit pe Jake, am simțit că pot fi tare. El a m-a încurajat să fiu puternică. Și m-am îndrăgostit de mine însumi în timp ce eram cu el”, a adăugat ea.

„Nu este doar un tip înalt, blond și cu ochi strălucitori. Este atât de amabil, iar inima lui este plină de iubire, e minunat și inteligent”, a mai spus ea.

Vezi mai multe imagini de la nuntă în galeria foto de mai jos. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ jakebonjiovi

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni