• PRO TV
  • Alexandru a murit într-un accident tragic, în ziua în care a împlinit 28 de ani! Iubita lui, declarații sfâșietoare: „Acolo unde mergi, te rog mult să mă aștepți"

Alexandru a murit într-un accident tragic, în ziua în care a împlinit 28 de ani! Iubita lui, declarații sfâșietoare: „Acolo unde mergi, te rog mult să mă aștepți"

Alexandru a murit într-un accident tragic, în ziua în care a împlinit 28 de ani! Iubita lui, declarații sfâșietoare: „Acolo unde mergi, te rog mult să mă aștepți"

Alexandru, un tânăr din Ștefești, a murit în ziua în care a împlinit 28 de ani. Acesta s-a răsturnat cu mașina în curtea părinților săi.

O tragedie fără margini a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 2-3 octombrie 2024, în jurul orei 04:00, în localitatea Ștefești, județul Prahova. Alexandru, un tânăr care în urmă cu câteva ore împlinise 28 de ani, a murit după ce s-a întors de la petrecerea organizată cu ocazia zilei luni de naștere. Acesta se afla în mașina sa personală când, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în curtea casei sale.

Părinții tânărului s-au trezit din somn când au auzit zgomotul puternic provocat de accidentul fiului lor. Atunci când au ieșit în curte, l-au văzut pe Alexandru blocat între fiarele mașinii și au sunat de urgență la 112. Deși la fața locului au ajuns imediat medicii, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care se afla singur în autoturism la momentul impactului. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Iubita lui Alexandru, declarații sfâșietoare după moartea tânărului de 28 de ani

Iubita lui Alexandru a fost anunțată de părinții tânărului cu privire la accidentul devastator. Aceasta, cu ultimele puteri, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care și-a arătat regretul față de pierderea suferită.

”Ai apărut în viața mea să-mi arăți ce este dragostea adevărată. Ne-ai umplut inimile cu afecțiunea ta, te-ai stins fix de ziua ta, om minunat! Acolo unde mergi, te rog mult să mă aștepți, să ne continuăm povestea”, a fost mesajul publicat de iubita lui Alexandru.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni