• PRO TV
  • Pescobar a fost premiat de ministrul Economiei, la un an de când ANPC i-a închis tavernele pe bandă rulantă. Afaceristul a ținut un discurs motivațional pe scenă: „Anul acesta, vor fi 25 de milioane de euro”

Pescobar a fost premiat de ministrul Economiei, la un an de când ANPC i-a închis tavernele pe bandă rulantă. Afaceristul a ținut un discurs motivațional pe scenă: „Anul acesta, vor fi 25 de milioane de euro”

Pescobar a fost premiat de ministrul Economiei, la un an de când ANPC i-a închis tavernele pe bandă rulantă. Afaceristul a ținut un discurs motivațional pe scenă: „Anul acesta, vor fi 25 de milioane de euro”

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a organizat, în această săptămână, „Ziua Antreprenorului”, eveniment la care mai multe persoane au fost premiate, printre care și Pescobar.

Gallery

La doar un an de când ANPC i-a închis acestuia restaurantele, din cauza neregulilor care au fost descoperite în locație, dar și în ceea ce privește condițiile în care marfa era transportată, Pescobar a fost premiat de ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Pescobar a fost premiat de ministrul Economiei

Radu Oprea, ministrul Economiei, i-a înmânat premiul lui Pescobar și l-a felicitat pentru că „a revoluționat piața fructelor de mare și pe cea a restaurantelor”. Pescobar i-a mulțumit acestuia pentru premiul acordat și le-a spus tuturor cum a început, de fapt, afacerea de succes care l-a consacrat.

Citește și:

„Este un succes că mă aflu aici. Povestea a început în urmă cu 13 ani, cu 8.000 de lei împrumutați. Acum, datorită valului cu fructele de mare pe care m-am urcat și acestui personaj pe care l-am creat, Pescobar, pe care l-am declarat Regele fructelor de mare, am avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, iar, anul acesta, vor fi 25 de milioane de euro”, a spus Pescobar, în cadrul evenimentului.

Pescobar își deschide restaurant în Dubai

Pesobar a dat lovitura în România și, acum, pune la punct detaliile unui nou tun financiar. Acesta va deschide o nouă locație în Dubai, la scurt timp după ce a anunțat că va avea un nou restaurant în Londra.

Mitică Dragomir, unul dintre prietenii acestuia, a declarat, conform Fanatik, faptul că Pescobar lucrează cu un iranian, care a avut mai multe afaceri in România, pentru a deschide o locație de lux, în Dubai.

Citește și:

„Îl ajută un iranian care a avut magazine în România. Vorbea românește. Am fost la el, ne-a invitat la un mic-dejun. A găsit o variantă… el vine cu conceptul ăsta al lui de sushi, Pescobar. El e foarte bine documentat pe publicitate, bate cam tot ce am văzut eu până acum. El singur îşi face. Pe telefoane, ameţeşte pe toată lumea”, a spus acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni