• PRO TV
  • Fiul Mariei Campai, femeia ucisă de un adolescent de 17 ani, sfâșiat de durere! Ce mesaj a transmis tânărul: „Nu a fost doar o mamă”

Fiul Mariei Campai, femeia ucisă de un adolescent de 17 ani, sfâșiat de durere! Ce mesaj a transmis tânărul: „Nu a fost doar o mamă”

Fiul Mariei Campai, femeia ucisă de un adolescent de 17 ani, sfâșiat de durere! Ce mesaj a transmis tânărul: „Nu a fost doar o mamă”

Maria Campai și-a găsit sfârșitul în mod tragic! După ce a fost dată dispărută și căutată în disperare de autorități, s-a descoperit că aceasta fusese ucisă cu bestialitate de către un minor albanez, de doar 17 ani.

Fiul victimei, îngenuncheat de durere, a transmis un mesaj sfâșietor. Tânărul a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, și-a descris mama ca fiind o persoană foarte bună și o prietenă adevărată. În același mesaj, fiul Mariei a spus că aceasta va fi condusă pe ultimul drum în Turda, orașul său natal.

„Nu a fost doar o mamă, ci și o confidentă și o prietenă, o persoană pe care nu am văzut-o niciodată făcând rău cuiva. Nu poți să bați o persoană și să o omori. Anchetatorii se vor ocupa de restul și statul italian va decide în ceea ce privește legea.

Sper că va face tot posibilul, că nu se va opri, ci vor duce totul până la capăt. (…) Eu și fratele meu plecăm în orașul natal al mamei mele, Turda, unde va avea lor înmormântarea ei”, a declarat fiul Mariei Campai, la fapage.it.

Potrivit anchetatorilor, tânărul albanez și Maria Campai s-au întâlnit după ce ar fi luat legătura pe un site destinat serviciilor sexuale. Cei doi s-au certat, ulterior, din cauza banilor, iar minorul nu și-a mai putut stăpâni furia, așa că a recurs la violență fizică, lăsând-o într-un final fără suflare.

Ce a făcut criminalul de 17 ani cu trupul neînsuflețit al româncei

În presa internațională au apărut din ce în ce mai multe detalii despre crima înfiorătoare. Potrivit Gazzetta di Mantova, băiatul a omorât-o pe femeie, apoi i-a ascuns cadavrul într-o grădină nelocuită. La audieri, minorul a spus că a recurs la un asemenea gest fiindcă a vrut să vadă „cum e să ucizi”.

„Am vrut să văd cum e să ucizi”, a spus tânărul, potrivit Gazzetta di Mantova. 

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni