• PRO TV
  • I se spunea “femeia-pisică” din cauza chipului deformat de operații estetice. La 82 de ani, chipul lui Jocelyn e de neprivit

I se spunea “femeia-pisică” din cauza chipului deformat de operații estetice. La 82 de ani, chipul lui Jocelyn e de neprivit

I se spunea “femeia-pisică” din cauza chipului deformat de operații estetice. La 82 de ani, chipul lui Jocelyn e de neprivit

Legenda spune că Jocelyn Wildenstein a devenit dependentă de operații estetice după ce, în urmă cu mulți ani, soțul ei a înșelat-o cu femei mult mai tinere. Adevărul nu îl știm, însă situația lui Jocelyn a degenerat – între timp, chipul ei nu mai pare uman și șochează la fiecare apariție publică.

Ajunsă la vârsta de 82 de ani, cea căreia i se spunea „femeia-pisică” este din ce în ce mai deformată. Paparazzii au surprins-o alături de iubitul ei, Lloyd Klein, cu care are o relație de aproape 20 de ani.
Deși pozează ca o femeie cu un stil de viață luxos, adevărul este cu totul altul. Jocelyn a recunoscut anul trecut că este complet falită.

Aceasta a dezvăluit că nu a mai avut niciun venit în ultimii opt ani, după ce familia fostului ei soț a întrerupt plățile anuale de nouă cifre pe care le obținuse în urma divorțului lor din 1999.

Gallery

Jocelyn a câștigat 2,5 miliarde de dolari în urma înțelegerii, cu 100 de milioane de dolari alocați pentru fiecare an după separare, după ce a susținut că soțul ei, omul de afaceri miliardar Alec N. Wildenstein, a fost infidel.

Într-un interviu din iunie 2023 cu The Sunday Times, aceasta a declarat că Alec, care a murit în 2008, a încercat să dea vina pe ea pentru eșecul căsniciei lor, spunând că nu și-a mai recunoscut soția din cauza numeroaselor operații estetice, care i-au adus faimosul său supranume.

Jocelyn l-a întâlnit prima dată pe Alec în 1977 la ferma familiei acestuia, Ol Jogi, situată la nord de Nairobi, pe când se afla într-un safari cu prietenii.

​Sursa foto: PROFIMEDIA

Cei doi au avut ulterior doi copii, Diane și Alec Jr., și au trăit confortabil în penthouse-ul lor din Manhattan, având și un complex separat pentru familie în Insulele Virgine Britanice, precum și moșia familiei din Africa.

După 20 de ani de căsătorie, Jocelyn spune că a pus capăt relației, invocând aventurile extraconjugale ale soțului ei.
„Devenea tot mai evident,” a spus ea pentru The Sunday Times. „Erau fete tinere și mergea cu ele în aceleași restaurante în care mergeam și noi. Nu exista discreție, nimic.”

Pe parcursul procedurilor de divorț, Jocelyn susține că Alec a început să răspândească zvonuri despre operațiile ei estetice pentru a „câștiga divorțul” și chiar „a angajat un publicist și a plătit un chirurg plastician pentru a certifica faptul că mi-am schimbat complet fața.”

„Nu putea să spună că l-am trădat; nu l-am trădat niciodată,” a spus Jocelyn, menționând că fostul soț i-a spus că a devenit „un monstru”. „A dat toată vina pe chipul meu,” a adăugat ea.

Cu toate acestea, au circulat zvonuri că Alec, cunoscut ca iubitor de pisici, și-ar fi încurajat soția să facă intervențiile estetice pentru a arăta mai feminină.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni