• PRO TV
  • Cabral, zi de naștere la foc de tabără, înconjurat de familie și prieteni. Unde a plecat prezentatorul: „Haihui prin România, conectați la fiecare frunzuliță, dar nu la Wi-Fi”

Cabral, zi de naștere la foc de tabără, înconjurat de familie și prieteni. Unde a plecat prezentatorul: „Haihui prin România, conectați la fiecare frunzuliță, dar nu la Wi-Fi”

Cabral, zi de naștere la foc de tabără, înconjurat de familie și prieteni. Unde a plecat prezentatorul: „Haihui prin România, conectați la fiecare frunzuliță, dar nu la Wi-Fi”

Cabral Ibacka a împlinit 47 de ani pe 4 octombrie. În ajuns de aniversare, prezentatorul de PRO TV s-a bucurat de câteva zile de relaxare, la munte, în compania prietenilor și a familiei.

Gallery

​Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, adoră călătoriile. Nu este de mirare că, înainte cu câteva zile de aniversarea lui Cabral, și-au făcut bagajele și au plecat pe drumuri de munte. S-au bucurat de aerul curat, de grătar și de povești spuse la foc de tabără. În stilul caracteristic, Cabral a făcut și o postare amuzantă: 

„Trebuie să recunosc... dorm la foc de geme scaunul sub trupul meu firav! Am ieșit pe #overlanding, a adus @ponytheripper un rom de-a culcat toată tabăra la nouă seara!”

​Cabral a fost însoțit de Andreea, Namiko și Tiago. Micuții s-au arătat extrem de bucuroși de aventură. Cei doi călătoresc destul de des alături de părinți. 

„Haihui prin România, țopăind în offroad, fără grabă, conectați la fiecare frunzuliță şi susur de izvor, dar nu la Wi-Fi.O “aroganță” perfectă la #overlanding!”, a scris Andreea.

​Începutul de octombrie este plin de sărbători pentru familia Ibacka. Tiago, băiețelul Andreei și al lui Cabral, va împlini 3 ani pe 5 octombrie. 

Cabral este unul dintre cei mai carismatici și amuzanți prezentatori de televiziune din România. De la emisiuni de succes precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV, la îndrăgitele show-uri „Ce spun românii” și cel mai recent „Săriți de pe fix”, Cabral a reușit să cucerească inimile publicului prin stilul său jovial și autentic.

Cabral Neculai Ibacka Zabana s-a născut pe 4 octombrie 1977 în București. Tatăl său, Alexander Ibacka, este de origine congoleză, iar mama sa, Argentina Boldea, este româncă din județul Buzău. De mic, Cabral a fost atras de sporturile de contact, începând să practice kickboxing și Muay Thai la doar 6 ani, potrivit stirileprotv.ro.

Sursă foto: Instagram / Cabral

Vezi și: Cabral, interviu cu Oana Andoni, la „Cafea cu visuri”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni