• PRO TV
  • Cine e influencerița din Dubai căreia soțul milionar i-a cumpărat o insulă privată de 50 de milioane $ pentru ca ea „să poarte bikini în siguranță”

Cine e influencerița din Dubai căreia soțul milionar i-a cumpărat o insulă privată de 50 de milioane $ pentru ca ea „să poarte bikini în siguranță”

Cine e influencerița din Dubai căreia soțul milionar i-a cumpărat o insulă privată de 50 de milioane $ pentru ca ea „să poarte bikini în siguranță”

Influencerița din Dubai căreia soțul milionar i-a cumpărat o insulă privată de 50 de milioane $ pentru ca ea „să poarte bikini în siguranță”

O influenceriță din Dubai a creat controverse pe rețelele de socializare după ce s-a lăudat că soțul ei miliardar i-a cumpărat o insulă de 50 de milioane de dolari, pentru ca ea să „se simtă în siguranță în costum de baie”.

Gallery

Soudi Al Nadak, în vârstă de 26 de ani, a distribuit un videoclip pe Instagram de pe insula privată, însoțit de descrierea: „POV: Ți-ai dorit să porți un bikini, așa că soțul tău milionar ți-a cumpărat o insulă.”
Soudi este soția omului de afaceri din Dubai Jamal Al Nadak. Într-un interviu pentru HT.com, influencerița s-a descris ca fiind o „casnică cu normă întreagă”. Cuplul, foarte cunoscut în cercurile mondene, s-a întâlnit pe când amândoi studiau în Dubai și sunt căsătoriți de mai bine de trei ani.

View this post on Instagram

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)


Pe lângă faptul că este o casnică bogată, Soudi este cunoscută și ca influencer - conturile ei de Instagram și TikTok prezintă un stil de viață luxos. Într-unul dintre videoclipuri, de exemplu, cuplul cumpără un inel de logodnă cu diamant în valoare de 1 milion de dolari și investește alte două milioane de dolari în opere de artă – totul într-o singură zi.

Influencerița a dezvăluit pentru Hindustan Times că ea și soțul ei plănuiau de ceva timp să cumpere o insulă ca investiție.
„Ne gândeam de ceva vreme la acest lucru ca investiție, iar soțul meu își dorea să mă simt în siguranță pe plajă, motiv pentru care a cumpărat insula”, a declarat ea.


Soudi a refuzat să dezvăluie locația exactă a insulei din motive de confidențialitate și siguranță, dar a spus că soțul ei, Jamal, a cheltuit suma colosală de 50 de milioane de dolari. „Din motive de confidențialitate, nu împărtășim locația exactă, dar este în Asia și a costat 50 de milioane de dolari”, a spus ea pentru HT.com.

În trecut, Soudi Al Nadak a fost criticată de internauți din simplul motiv că se laudă prea mult. Contul ei este plin de fotografii și videoclipuri care surprind vacanțe luxoase în străinătate, cine extravagante, cumpărături în buticuri de designer și alte momente din stilul ei de viață opulent.

View this post on Instagram

A post shared by Soudi✨ (@soudiofarabia)


Videoclipul despre insula privată a atras, de asemenea, reacții negative, unii internauți punând la îndoială veridicitatea afirmațiilor sale.
„Nu înțeleg de ce primesc atâta ură, deoarece vreau doar să împărtășesc stilul meu de viață cu toată lumea”, a declarat Soudi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni