• PRO TV
  • Nici lui nu-i vine să creadă: Eminem va fi în curând bunic! Momentul emoționant în care fiica sa îl anunță că e însărcinată

Nici lui nu-i vine să creadă: Eminem va fi în curând bunic! Momentul emoționant în care fiica sa îl anunță că e însărcinată

Nici lui nu-i vine să creadă: Eminem va fi în curând bunic! Momentul emoționant în care fiica sa îl anunță că e însărcinată

Noul clip al lui Eminem, "Temporary", face furori pe rețelele de socializare! Motivul? Rapperul anunță un moment important din viața sa: acela că va deveni bunic.

Parcă ieri dansam și fredonam alături de Eminem: I'm Slim Shady, yes, I'm the real Shady / All you other Slim Shadys are just imitating / So won't the real Slim Shady please stand up / Please stand up, please stand up?... dar iată că timpul a trecut și Eminem urmează să devină în curând bunic!

Gallery

Hailie Jade Scott, în vârstă de 28 de ani, și soțul ei, Evan McClintock, cu care s-a căsătorit în luna mai, așteaptă astfel primul lor copil.

Eminem a făcut marele anunț în noul său videoclip pentru piesa "Temporary" (feat. Skylar Grey), care include și imagini cu el conducându-și fiica la altar și momentul în care aceasta i-a dat vestea sarcinii.

Spre finalul videoclipului, Hailie îi dăruiește tatălui ei un tricou al echipei Detroit Lions, inscripționat cu "Bunicul" pe spate, împreună cu o ecografie a viitorului ei copil.

Eminem părea uluit de vestea primită, uitându-se de două ori la imaginea ecografiei, în timp ce Hailie râdea lângă el.
Nu se știe încă dacă Hailie așteaptă un băiețel sau o fetiță.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni