• PRO TV
  • Nicoleta Nucă, adevărul despre sarcină. Artista a făcut primele declarații: „Așa cum am mai spus...”

Nicoleta Nucă, adevărul despre sarcină. Artista a făcut primele declarații: „Așa cum am mai spus...”

Nicoleta Nucă, adevărul despre sarcină. Artista a făcut primele declarații: „Așa cum am mai spus...”

După ce s-a zvonit că este însărcinată pentru prima dată, Nicoleta Nucă a făcut primele declarații.

Gallery

Zilele astea, Nicoleta Nucă se află în centrul atenției, asta după ce surse apropiate au dezvăluit că ar fi însărcinată cu noul iubit, cu care are o relație de două luni.

Nicoleta Nucă, despre sarcină

Nicoleta Nucă a fost contactată pentru a oferit o reacție cu privire la zvonurile despre sarcină, ei bine, artista a precizat că nu vrea să vorbească despre viața personală, totodată, nu a infirmat că ar fi însărcinată.

„În continuare este aceeași poziție. Nu o să comentez nimic pe tema asta. Așa cum am mai spus și în alte interviuri anterioare, când voi simți că este momentul potrivit să vorbesc despre viața mea personală, o voi face eu cu gurița mea. Până atunci, nu dau declarații, nu dau din casă”, a declarat Nicoleta Nucă, într-o emisiune TV.

Deși sunt împreună de doar două luni, Nicoleta Nucă și partenerul ei urmează să se mute în casă nouă, fiind un pas extrem de important în relația lor. Chiar ea a dezvăluit că sunt ocupați cu mobilarea noii locuințe.

„Suntem ocupați cu mobilatul casei, adică suntem destul de aglomerație. Eu și partenerul meu (n.r. suntem ocupați). În principiu, femeile în general când e vorba de amenajarea casei au mână de fier, ca să zic așa, pentru că noi oricum avem o perspectivă un pic mai creativă, un pic estetică. Bărbații gândesc mult mai funcțional, să funcționeze, să meargă (...) Ne înțelegem foarte bine”, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni