• PRO TV
  • Sorin Bontea, captură spectaculoasă: „A început bine ziua”. Știuca prinsă de Chef a stârnit val de comentarii savuroase în online: „Cine a blurat...”

Sorin Bontea, captură spectaculoasă: „A început bine ziua”. Știuca prinsă de Chef a stârnit val de comentarii savuroase în online: „Cine a blurat...”

Sorin Bontea, captură spectaculoasă: „A început bine ziua”. Știuca prinsă de Chef a stârnit val de comentarii savuroase în online: „Cine a blurat...”

Sorin Bontea este un împătimit al pescuitului, iar imaginile publicate în mediul online cu cea mai recentă captură a sa demonstrează că este foarte îndemânatic.

Gallery

​Sorin Bontea se află în Delta Dunării, acolo unde se bucură de schimb de experiență în ale pescuitului. Un apropiat al juratului de la Masterchef l-a surprins în timp ce pregătea un preparat inedit, șalău în sos de vin.

„Schimb de experiență în Delta Dunarii alături de Chef Sorin Bontea! După ce a fost elev, în pescuitul șalăului , dar și în interpretarea sonarului și utilizarea acestuia , a trecut în elementul lui, și ne-a arătat cum se transformă o bucată de carne într-o operă de artă.( șalău în sos de vin)”, a scris un apropiat a lui Chef Sorin Bontea, pe Facebook.

Chef Sorin Bontea, captură de zile mari

Zilele acestea, Sorin Bontea se află în Deltă, la pescuit. Chef a împărtășit cu urmăritorii din online fotografii de pe baltă. Cea mai recentă captură este o știucă uriașă, care a stârnit val de reacții pe conturile de socializare ale celebrului bucătar.

„Super, o stiuca pe cinste/ Doamne ajută la mai mult!/ La mai mare, fire zbuciumate și distracție plăcută! Ooooo,frumoasă captura...fir întins Sorinacio/ Waw, ce stiuca faina! Mananci o lună!/ Merge o știucă umplută, la cât mai multe/ Știuca aceea ar vrea la mine în tigaie/ Bună de umplut D-nul Sorin. Fir întins și la mai multe/ Adu să facem o saramură bună/ Frumos! Marele bucatar e si marele pescar”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care Sorin Bontea le-a primit la postare.

Postarea lui Chef Sorin Bontea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni