• PRO TV
  • Adela Popescu tocmai a luat decizia! Ce se întâmplă cu ea și Radu Vâlcan în câteva luni: „Nu aveți idee”

Adela Popescu tocmai a luat decizia! Ce se întâmplă cu ea și Radu Vâlcan în câteva luni: „Nu aveți idee”

Adela Popescu tocmai a luat decizia! Ce se întâmplă cu ea și Radu Vâlcan în câteva luni: „Nu aveți idee”

Prezentatoare ani de zile a emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Adela Popescu este în continuare, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate și mediatizate vedete din țara noastră.

Ajunsă la aproape 38 de ani, vârstă pe care o va împlini în doar câteva zile, vedeta și-a făcut un cadou chiar înainte de ziua ei.

După cum a anunțat pe rețelele de socializare, Adela Popescu va pleca în curând în Laponia, alături de Radu Vâlcan și de copiii pe care îi au împreună. Așa cum a dezvăluit chiar ea, anul trecut vedeta a avut parte de o experiență foarte frumoasă în Țara lui Moș Crăciun, astfel că va merge din nou acolo.

„Gata. Fix în momentul ăsta am decis sută la sută că vom merge din nou în Laponia! Nu aveți idee ce fericită sunt. Abia aștept să le spun copiilor. A fost superbă experiența de anul trecut. Așa că anul acesta vom reveni in formulă completă. Anul trecut, Adrian era prea micuț, asa că am mers doar cu cei mari. Abia aștept să facă şi el plimbările cu renii, cu Husky, vizita la Moș Crăciun, acasă la el. Experiență de anul trecut a fost perfectă. Voi v-ați gândit la asta? Nu vă e dor de zăpadă multă?”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Alături de mesaj, ea a postat și câteva fotografii pe care le-a realizat în Laponia anul trecut, iar acestea au primit rapid zeci de mii de like-uri.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni