• PRO TV
  • Ileana Sterp, primele declarații despre al treilea copil. Fiica mamei Geta și-a dorit foarte mult să fie mamă: „O fi mai fain să vină un bebeluș”

Ileana Sterp, primele declarații despre al treilea copil. Fiica mamei Geta și-a dorit foarte mult să fie mamă: „O fi mai fain să vină un bebeluș”

Ileana Sterp, primele declarații despre al treilea copil. Fiica mamei Geta și-a dorit foarte mult să fie mamă: „O fi mai fain să vină un bebeluș”

Ileana Sterp a făcut, recent, câteva declarații despre al treilea copil, la un an și jumătate de când l-a adus pe lume pe mezinul familiei. Fiica mamei Geta se bucură din plin de cei doi copii pe care îi are.

Gallery

Ileana Sterp a reușit să își întemeieze familia la care a visat dintotdeauna. Alături de soțul ei, are o fetiță și un băiețel, care reprezintă cea mai mare bucurie a lor. Deoarece vine dintr-o familie numeroasă și mereu vorbește despre cât de mult își iubește copiii, nu puține au fost întrebările pe care le-a primit despre al treilea copil.

Ileana Sterp, indecisă în ceea ce privește al treilea copil

Recent, Ileana Sterp a avut o intervenție, în cadrul unei emisiuni televizate, în care a vorbit, printre altele, și despre momentul în care, în viața ei, va mai apărea un copil. Deși soțul ei își mai dorește un copil, aceasta nu consideră că este o idee bună momentan, deoarece vrea ca cei doi copii pe care îi au să mai crească.

Aceasta a recunoscut că, în primele luni de viață ale lui Damir, i-a fost destul de greu să aibă grijă de doi copii, motiv pentru care, nu vrea să se arunce cu capul înainte.

Citește și:

„Cred că, până la urmă, acum, de când Damir a început să meargă în picioare, cumva se descurcă singur, pot să spun că da, este foarte bine că i-am făcu așa aproape unul de altul, doi ani diferență. Și, acum, stăm să ne gândim la al treilea, ca soțul zice «Hai să-l facem și pe al treilea, tot după doi ani» și eu zic «Mă, nu știu dacă al treilea. Hai să mai stăm câțiva ani și, după aia, o fi mai fain să vină un bebeluș»”, a spus Ileana Sterp, în cadrul unei emisiuni.

Ileana Sterp a fost dezamăgită când a aflat că va fi mamă de fată

În cadrul aceleiași emisiuni, Ileana Sterp a recunoscut că, la prima sarcină, când a aflat că urmează să devină mamă de fată, a fost dezamăgită, deoarece își dorea să aibă un băiețel. Cu toate acestea, la mai puțin de doi ani după aceea, a rămas însărcinată pentru a doua oară și a devenit și mămică de băiat.

Citește și:

​În prezent, aceasta așteaptă cu nerăbdare ca sora ei, Geta Sterp, să nască. Fiica cea mică a mamei Geta va aduce pe lume un băiețel, iar Ileana a recunoscut că și aceasta a fost dezamăgită de sexul copilului, deoarece voia să fie mamă de fetiță.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni